20130422

TRAVEL | Shoplog Düsseldorf 2013


Ik ben alweer eventjes terug uit Düsseldorf, maar ik wil graag met jullie delen wat ik daar heb gekocht. Duitsland blijkt voor shopping echt geen slechte plek te zijn! Zo zijn veel drogisterij producten stukken goedkoper in Duitsland dan in Nederland. Deodorant, shampoo en haarverf zijn daar minstens 50% goedkoper. Ook worden er een paar merken in Duitsland verkocht die ik in Nederland niet kan vinden.

Voor eten en dan voornamelijk snoep en chocolade ben je in Duitsland ook aan het juiste adres. Lindt en Ritter Sport chocolade, Haribo en Dr. Oetker is er in overvloed in de supermarkt.

Kijken jullie mee naar mijn aankoopjes?

Souveniers horen erbij als ik naar een nieuwe stad ga. Ik probeer altijd een beeldje met een bekende bezienswaardigheid te kopen. Ook postkaarten vind ik leuk om te kopen.Op deze foto missen al een Ritter Sport Erdbeer Joghurt en een zak gummi's. Ik kon me niet inhouden! Bij Saturn kocht ik voor €2,99 p.s. twee Monin koffie siroopjes. Bij Bärenland kocht ik twee zakken gummi's. Ik kocht ook nog wat chocolade en twee flesjes met Duitse alcoholische drank.
Bij de drogisterijen ging ik zoals je je misschien wel voor kunt stellen helemaal los! Ik heb me zelfs nog in kunnen houden, want het is daar allemaal een stuk goedkoper en van veel merken is er ook een uitgebreider assortiment.
Ik heb vooral producten gekocht die ik toch al gebruik zodat ik daar echt geld op kan besparen.Dan the good stuff! Bij een aantal apothekers in Duitsland kun je het merk Caudalíe kopen. In voorgaande shoplogs en favorieten posts heb je misschien al eens iets van dit merk voorbij zien komen. Ik heb drie verpakkingen van de Eau Démaquillante gekocht. Dit is een miscellar cleansing water. Hier ben ik groot fan van, dus ik moest hier wel wat van inslaan. Om wat uit te testen kocht ik een schuimende reiniger en een hydraterende creme.

Caudalíe is trouwens ook te koop bij Feelunique.com!Toen ik erachter kwam dat Soap&Glory te koop is in de Duitse Douglas filialen werd ik super enthousiast! Ik ben dol op dit merk en kocht producten hiervan al eens in Londen. Helaas heb ik nooit een webshop kunnen vinden die de producten naar Nederland verzenden (en aan Ebay doe ik niet...). Tijd om in te slaan! Ik heb geruime tijd voor het schap staan kwijlen, maar ruim honderd euro armer verliet ik met een zware tas de winkel. Ik kan voorlopig weer eventjes vooruit.

Mijn favoriete producten van dit merk zijn de Handfood handcrème, Righteous Butter en Flake Away. Vooral de geur van deze producten is fantastisch!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Hahaha wow jij bent echt helemaal los gegaan zo te zien :D Ik ben ook dol op de Duitse drogisten, alles is indd zo veel cheaper! Eens in de zoveel tijd fijn douchespul enzo inslaan is voor mij standaard ;) Dan is het wel heel fijn om dicht bij de grens te wonen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien is een tripje naar de oosterburen zeker een tip haha. Je hebt echt veel gekocht! Ik ben wel benieuwd naar de producten van Soap&Glory, want daar ken ik eigenlijk niets van..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een boel leuke producten heb je geshopt

    BeantwoordenVerwijderen