20130409

THIS MONTH | Maart 2013

Bron Tumblr

Jongens het is alweer april! Volgens de weerberichten gaat de temperatuur eindelijk omhoog, iets waar iedereen volgens mij wel aan toe is. Vandaag kijk ik met jullie nog eventjes terug op de afgelopen maand.

Maart was theater maand! Ik ben naar vier theatervoorstellingen geweest. Nou drie voorstellingen, naar Jurk ging ik twee avonden achter elkaar. Theater blijft leuk, dus hoe meer voorstellingen hoe beter. Natuurlijk had ik ook weer mijn "fangirl" momenten en ging met Ruben van der Meer en met Jurk op de foto.
Aan het begin van de maand was ik ook nog naar de Comedytrain geweest in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Ruim een week voor de voorstelling werd bekend gemaakt dat niemand minder dan Theo Maassen erbij zou zijn. Reden genoeg voor mij om een vrijwilligerskaartje aan te vragen voor de Comedytrain. Ook was cabaretier Peter Pannekoek (I know... haha) aanwezig en hij was hilarisch!
Met vriendinnetje Nouchka ging ik aan het begin van de maand naar Cinerama voor Oz, The Great And Powerfull! Echt een aanrader, wat een leuke film. Nu weet ik eindelijk hoe het verhaal van The Wizard Of Oz in elkaar zit, ik had geen idee...
Daarna zijn we gaan eten bij restaurant Napoli op de Meent. Daar at ik een heerlijke paddenstoelen risotto. We moesten alleen super lang wachten tot we een tafel hadden aangezien we niet gereserveerd hadden. Blijkbaar is Napoli heel populair. Na het eten was het nog vroeg genoeg om een cocktail te drinken op de studentenavond van Breakaway Cafe.

 

Too early... Op de dagen dat ik werk gaat mijn wekker meestal rond kwart voor 5 in de ochtend. Ik werk maar drie tot vijf uurtjes, dus soms is het wel zuur om voor een paar uurtjes zo vroeg op te staan!Avondjes met vrienden zijn altijd leuk! Nadat ik in de Stadsgehoorzaal had geholpen met een interview ging ik naar de stad om met vrienden wat te drinken bij Stalles op de Nieuwe Binnenweg.
Op andere avonden gaan we ook graag naar het huis van een vriend van mij. We probeerden op een vrijdagavond In De Ban Van De Ring te spelen. Dat was veel te lastig, dus dat hebben we snel links laten liggen en keken daarna maar een film, So Uncover met Miley Cirus.Randomness! De konijn notitieboekjes spotte en kocht ik bij Paperchase op Rotterdam Centraal. Ik maak vaak aantekeningen dus een notitieboekje komt altijd van pas.
Dat prachtig mooie en volle bake-off meubel is na een ochtend hard werken. Ik kan er soms heel blij van worden als ik een vol meubel achter laat.

Aan het begin van de maand ging ik naar vriendinnetje Sanne om naar haar huisje te kijken. Ik nam als lunch sushi mee van IIZO Sushi. We hebben heerlijk gegeten en gezellig zitten kletsen. I just love that girl!Shopping! Met het Prijzencircus van V&D, de Maffe Marathon van Bijenkorf en National Glamour Day was het lastig om de hand op de knip te houden... Wat ik bij de Maffe Marathon heb gekocht kun je door de foto misschien wel raden, maar mama en papa betaalden mee, want het is mijn verjaardagscadeau!

 Ik denk dat ik nog een shoplog ga maken van alles wat ik de afgelopen maand kocht.Deze maand had mijn beste vriendin een kunsttentoonstelling in Nesselande. Hier liet zij samen met een aantal andere kunstenaars haar werk zien. Proud, I was so proud.Met mijn beste vriendin boekte ik een twee daags reisje naar Düsseldorf. We zijn beide toe aan een break, dus leek het ons leuk om eventjes het land uit te gaan. Aanstaande donderdag vertekken we super vroeg naar Düsseldorf. Ik heb er nu al zin in!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten