20130404

TRAVEL | Düsseldorf Here I Come


Over een week loop ik rond in het Duitse Düsseldorf! Ik ga er even twee dagen tussenuit met mijn beste vriendin. Door alle stress rondom school ben ik hier heel erg aan toe.
Ik kom er volgende week donderdag om half 10 in de ochtend al aan, heel erg vroeg opstaan dus, en op vrijdag ga ik pas rond 9 uur in de avond terug naar huis. Wij kunnen hierdoor volop gebruik maken van de twee dagen in Düsseldorf. Een groot voordeel is ook dat ons hotel op 5 minuten afstand ligt van het treinstation. Juist, wij gaan met de NS Highspeed naar Düsseldorf.

Verder dan Movie Park Germany, destijds Warner Bros. Movie World, ben ik niet in Duitsland gekomen, dus ik kan wel wat tips gebruiken. Zelf ben ik al op internet rond aan het kijken wat voor leuks er allemaal te doen is in Düsseldorf, maar misschien kunnen jullie mij ook een beetje helpen. Wat zijn fijne eettentjes, waar en in welke winkels kun je het beste shoppen en wat moet ik echt zien in deze Duitse stad?

Met een camera in de ene hand en een notitieboekje in de andere hand zal ik de stad doorzwerven, want ik wil natuurlijk een leuk Travel verslag voor jullie maken!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Met een lezing van school had ik een keer een reis gewonnen. Klinkt heel saai, maar we gingen met vier studenten en twee docenten naar Dusseldorf. We hebben daar met een stadsgids rondgelopen en hij liet ons veel dingen zien. Ik moet eerlijk zeggen dat het al even geleden is en dat ik me niet heel veel meer kan herinneren.

    In het centrum heb ik veel winkels gezien, maar we hadden jammer genoeg geen tijd om te shoppen. Ook was er nabij het centrum één lange straat met barren en tafels buiten. Dit is echt iets typisch van de stad. Het is misschien leuk om het oude gedeelte van de stad 'Altstadt' en het nieuwe gedeelte 'Medienhafen' te bekijken. Wij hebben toen bij een pizzaria gegeten, maar dit was niet heel bijzonder..

    BeantwoordenVerwijderen