20130508

LOVE | Favorites April 2013


April is alweer voorbij en daardoor is het tijd voor een nieuwe favoriete post. Gek genoeg heb ik niet veel nieuwe producten gebruikt de afgelopen tijd. Gelukkig zijn er wel een paar nieuwe producten die mij heel erg goed bevallen.Pink! Ik ben blijkbaar opeens dol geworden op roze producten. Mijn eerste favoriet is de Make Up Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Het is een licht roze shimmer highlighter met een blauwige glans erover. Ik draag de highlighter meestal op mijn slapen en een beetje op mijn jukbeenderen. Als blush gebruik ik graag de NYX Powder Blush in Natural. De blush geeft een mooie natuurlijke kleur op mijn wangen.

Op mijn ogen heb ik de Maybelline Color Tattoo in Pink Gold gebruikt. Deze breng ik aan op het bewegend ooglid en breng vervolgens de kleur Toasted uit het Urban Decay Naked palette aan of Mac's All That Glitters. Hierdoor heb ik een mooie kleur op de oogleden, maar is het niet heel erg opvallend.Voor mijn haar heb ik twee nieuwe favorieten. Allereerst een nieuw product van Garnier Fructis. Het is de Miraculous Oil (mijn flesje komt heel duidelijk uit Duitsland, waar ze het Wunderoil noemen). In de Miraculous Oil zit arganolie waarvan bekend is dat het goed is voor je haar. De olie kun je zowel voor het wassen als voor het föhnen gebruiken of als finishing touch. Ik gebruik het graag als mijn haar nog vochtig is, voor het borstelen.

Om mijn haar uit de klit te krijgen gebruik ik graag de kam met tanden die ver uit elkaar staan, de wide toothed comb. Deze kam zorgt ervoor dat je haar tijdens het ontklitten niet afbreekt. Voor mijn gevoel gaan de klitten ook sneller uit mijn haar met deze kam in plaats van met een borstel. Echt een aanrader als je lang, breekbaar haar hebt dat snel in de klit zit.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Als je NYX Natural mooi vindt, moet je Angel ook zeker eens proberen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik zal er eens een kijkje naar nemen :D

      Verwijderen