20130509

Have You Ever Read These Posts?

Er zijn veel leuke blogs op het internet te vinden tegenwoordig en op al deze blogs verschijnen er zoveel posts dat ik zelfs van mijn favoriete bloggers niet alle berichten lees. Er is gewoon te veel te lezen en zo weinig tijd...
Ik kan mij zo voorstellen dat jullie ook niet al mijn artikelen hebben gelezen. Het leek mij leuk om een paar van mijn best gelezen en mijn favoriete posts met jullie te delen! Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee. Als je klikt op de titels boven de foto dan kom je bij het desbetreffende artikel terecht.

Review Dr. Fish Spa BehandelingDit is de meest bezochte post op mijn blog. Bijna iedere maand staat deze post op nummer 1 in mijn statistieken. Het is een review over mijn bezoek aan de Beauty Company Rotterdam voor een Dr. Fish behandeling.

Ne Me Quitte Pas - Isabelle Beernaert


Foto door Martine Goetschalckx

Ik ben dol op de choreografieën van Isabelle Beernaert. Toen ik naar haar voorstelling Ne Me Quitte Pas was geweest moest ik er wel een recensie over schrijven!

Accessoire Shoplog Juni 2012Een shoplog over mijn nieuwe accessoires van bijna een jaar geleden.

Love: London


Één van mijn favoriete foto's...

De stad Londen bezoek ik met heel veel liefde. Deze post geeft een mooi beeld van mijn bezoek in de zomer van 2011. Ik wil terug!!

High Tea At Ten To Three BakeryDe beste plek voor een High Tea in Rotterdam is wat mij betreft Ten To Three Bakery! Love It!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten