20130502

BEAUTY | Shoplog The Make Up Spot Met Zoeva, BarryM en Real Techniques


Vandaag heb ik een shoplog van een hele leuke webshop genaamd The Make Up Spot voor jullie. Tot voor kort was ik nog niet bekend met deze webshop, maar opeens kwam ik de webshop tegen. Met merken als BarryM, Real Techniques en Zoeva was het noodzaak om eens een bestelling te plaatsen. Ik heb via de Facebook pagina vernomen dat er binnenkort zelfs Sigma kwasten in het assortiment komen. Goed bezig!

Het ontvangen van mijn bestelling in een metallic roze enveloppe was een feestje. Daar wordt ik nou blij van!Op de website zag ik van BarryM een aantal super lieve kleurtjes uit de Textured Nail Effect lijn. Hebben, hebben en nog ens hebben! Naast drie Textured Nail Effect lakken koos ik ook nog voor een normale lak.                           Kingsland Road, Station Road, Ridley Road en Lemon Ice Cream

Ik heb Kingsland Road en Station Road al eens gedragen en ze zien er heel mooi uit. Het is echt Lente op je nagels met deze kleuren. De prijzen van BarryM zijn zeer budget proof, dus het is verleidelijk om er een paar te kopen. Textured Nail Effect lakken kosten per stuk €5,25 en de normale lakken zijn €3,99 per stuk.Waar ik mijn bestelling eigenlijk voor plaatste waren de Zoeva kwasten. Ik wilde al eens kwasten van dit Duitse merk via de officiƫle website bestellen, maar vond de verzendkosten op dat moment toch een beetje hoog. Toen ontdekte ik dat Zoeva in Nederland via The Make Up Spot te koop was stonden er al snel een paar kwasten in mijn winkelmandje.


                   235 Smoky Shader, 225 Eye Blender, 227 Soft Definer en 317 Wing Liner

Hoog op mijn lijstje stond de Wing Liner. Het is moeilijk om een goede schuin afgesneden kwast te vinden die je voor gel liners of de wenkbrauwen kunt gebruiken. De reviews over de 317 waren erg goed. De 227 Soft Definer is vergelijkbaar met de MAC 217 Blending Brush en de Sigma E25.

Zo op het eerste gezicht zien de kwasten er heel goed uit en ze voelen heel zacht aan. Iedere kwast komt in een eigen plastic etui. Handig om je kwasten in mee te nemen als je op reis gaat.
De kwasten zijn vergeleken met Sigma en Bdellium Tools erg betaalbaar. Bovenstaande kwasten variĆ«ren in prijs tussen de €5,20 en €5,80 per stuk.
Als laatste wilde ik graag de Blush Brush van Real Techniques uitproberen. Ik had hem al weleens besteld bij HQhair.com maar door een fout is deze nooit aangekomen. Voor €12,50 bij The Make Up Spot wilde ik hem toch graag bestellen. Ook deze kwast voelt super zacht aan.

Ik ben heel erg blij met mijn kwasten en nagellakken. Zeer tevreden ben ik ook over The Make Up Spot. De producten zijn allemaal goed betaalbaar en het is ook een leuk assortiment. Bij iedere bestelling spaar je spaarpunten (Spots) en hiermee kun je korting krijgen bij nieuwe bestellingen. Wat een goed systeem. Ik heb hier direct gebruik van gemaakt en dat ging heel gemakkelijk.
De verzendkosten zijn slechts €3,95 en bestel je boven de €30 (en met al die leuke producten is dat niet zo lastig) is de verzending gratis.

Ik ben al met al erg tevreden met de producten en mijn ervaring met deze webshop. Ik denk dat ze er een nieuwe trouwe klant bij hebben!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen: