20130625

BEAUTY | Empties Juni 2013


De laatste tijd lijken veel producten opeens allemaal op te raken! Dat is positief, want anders zou het allemaal maar blijven liggen.Allereerst heb ik drie haarproducten. Ik maakte de Garnier Fructis Citrus Mint Fresh shampoo op. Het was echt super lang geleden dat ik een drogist shampoo gebruikte, maar deze vond ik echt heel erg fijn! Ik heb snel vet haar en deze shampoo reinigde mijn haar goed. Ik heb al een nieuwe gekocht, maar nog niet in gebruik.
Ook maakte ik weer eens mijn favoriete droog shampoo van Batiste op. Dit is denk ik al de vierde of vijde fles die ik op maak. Er is al weer een nieuwe in gebruik! Een paar maanden geleden kocht ik op de gok de droog shampoo van Toni&Guy, maar dat is echt een miskoop. Voor mijn haar doet deze droog shampoo echt niets. Hup weg ermee.De twee bovenstaande producten gooi ik ook weg. Whoosh van Lush is helaas over de datum heen en de Max (Action) gel eyeliner is uitgedroogd. Ik heb geen nieuwe gel eyeliner bij Action gekocht, maar heb weer de Maybelline gel eyeliner gekocht.'
The Body Shop douchegel vond ik niet erg bijzonder, maar ik moest hem wel opmaken aangezien ik hem al een tijdje in de kast had staan. Ik zou hem niet nog een keer kopen. De Fa deodorant is wel erg fijn. Ik heb hier ook een ontelbaar aantal bussen van opgemaakt.

De Lancaster Aquamilk, Caudalie Cleansing Water en de Lush Breath of Fresh Air hebben jullie weleens vaker voorbij zien komen. Alleen de Caudalie Cleansing Water heb ik opnieuw in gebruik.
De Ocean Salt van Lush maakte ik ook op. Ik vond hem niet erg bijzonder. Voor mijn gezicht vond ik hem wat te grof, dus ik gebruikte hem voor mijn lichaam.Als laatste heb ik nog wat kleine producten. Het Essence nagellakremover potje had ik al een tijd niet gebruikt en bleek helemaal leeg te zijn. Geen idee waar het product is gebleven, maar het is op.
Voor het reinigen van mijn kwasten gebruik ik altijd babyshampoo. Ik heb heel lang met deze Zwitsal reisverpakking gedaan.

In een Truly Yours box van een aantal maanden geleden zat een sample van het Lancaster Skin Therapy masker. Hier heb ik een keer of drie mee gedaan. Erg fijn, maar de prijs geloof ik niet zo, dus ik koop er geen fullsize van. Het laatste product is een sample van de Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash. Deze kreeg ik eens bij aankoop van een ander Philosophy product. Door deze sample kocht ik de fullsize fles die ik nu in gebruik heb.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik vind Ocean Salt net wel heel fijn, is echt een van mijn favoriete producten :D

    BeantwoordenVerwijderen