20130704

LOVE | Favorites Mei En Juni 2013


Vorige maand geen Favorites post, maar gelukkig heb ik vandaag een post met mijn favoriete producten uit mei en juni gecombineerd! Laat ik eerst beginnen met de favorieten van juni en als laatste laat ik nog een paar favorieten uit mei zien.

Ik droeg normaal nooit foundation op mijn gezicht. Toen een aantal maanden geleden begon ik een BB cream te gebruiken. Heel bijzonder voor mijn doen. Op een aantal blogs en Youtube filmpjes werd er heel positief gepraat over de Rimmel Wake Me Up foundation. Op Feelunique.com kwam ik hem een stuk goedkoper dan hier in de winkel tegen en bestelde hem. Thank god I did! Dit is echt een fijne foundation. Het voelt heel natuurlijk aan en doet de huid er ook heel natuurlijk uit zien.
De foundation breng ik aan met mijn nieuwe Zoeva 102 Silk Finish kwast. Om het geheel mat te maken aangezien ik een vette t-zone heb, gebruik ik de Rimmel Stay Matte powder.Voorheen gebruikte ik van Bourjois het nagellak remover potje, maar nu komen ook de drogisterijen en Hema met een potje in het assortiment. Deze van Hema werkt super fijn en ruikt ook nog eens prettig. Ook is hij goedkoper van die van Bourjois... Top!

Bij The Make-Up Spot bestelde ik een nieuwe topcoat. Ik heb nog een hoop over de van Seche Vite topcoat, maar ik had al veel gehoord van de INM OutTheDoor topcoat, dus ik bestelde een flesje. Super fijn spul, droogt snel en geeft een geweldige glans aan je nagels. Het enige nadeel vind ik de geur, maar daar kan ik wel mee leven.Mijn laatste beauty favoriet van juni is The Fab Pore van Soap&Glory. Deze porie verkleiner kocht ik in april toen ik in Duitsland was. Normaal geloof ik niet zo in die verhalen van producten die zogenaamd je poriën verkleinen, maar ik moet zeggen dat ik wel het idee heb dat The Fab Pore een positief effect heeft op mijn poriën. Onzichtbaar zullen ze niet worden, maar ik denk dat het op de lange termijn werkt. Ik gebruik The Fab Pore op mijn gehele t-zone en op de appeltjes van mijn wangen.Voor de verandering heb ik ook twee fashion favorites. Ik ben obsessed door mijn above knuckle ring die ik in een set van drie bij I Am kocht. Ik heb tot nu toe alleen deze rosè gouden ring gedragen van de set. Love it! En natuurlijk een ander rosè gouden favoriet is mijn nieuwe Michael Kors horloge die ik voor mijn verjaardag kreeg. Hij. Is. Zo. Mooi!In de maand mei gebruikte ik heel vaak bovenstaande producten voor het maken van mijn ooglooks. Het oogschaduw palette is het Bare My Soul palette van de Mac Temperature Rising collectie. Je kunt er veel kanten mee op en de kleuren zijn prachtig!

Als basis grijp ik nog steeds naar Mac Paint Pot in Painterly, maar vorige maand gebruikte ik ook van Maybelline's Color Tattoo in On and On Bronze. Om alles mooi aan te brengen gebruikte ik wederom nieuwe kwasten van Zoeva. Mijn favorieten zijn 234 Smoky Shader, 227 Soft Definer (Sigma en Mac dupe!!) en voor zowel mijn wenkbrauwen als eyeliner vind ik de 317 Wing Liner geweldig.

Wat zijn jullie favorieten? Laat het mij weten bij de comments.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Leuke favorieten! Stay Matte wil ik zelf ook nog wel eens een keertje proberen.

    BeantwoordenVerwijderen