20130724

ENTERTAINMENT | The Hunger Games Catching Fire Trailer

Bron: The-numbers.com

Vorig jaar maart schreef ik al een book&filmreview over het eerste deel van The Hunger Games. Deze review lees je hier als je dat leuk lijkt! Nu is eindelijk de trailer van het tweede deel van de Hunger Games trilogie uit. We moeten nog tot eind november wachten tot de film uit zal komen, maar deze trailer wekt bij mij al heel veel interesse op!The Hunger Games Catching Fire gaat verder waar het eerste deel eindigde. Katniss en Peeta hebben de 74ste Hunger Games gewonnen en zijn nu Victors. Ze keren terug naar District 12 en gaan beginnen aan hun Victory Tour. Door de winst van Peeta en Katniss is er iets onder de bevolking gaan leven... Hoop. De hoop zorgt voor opstand tegen The Capitol, iets waar zij helemaal niet van zijn gediend.

De actie van Katniss in de arena en de opstand van het volk zorgt voor een meedogenloos besluit van de spelmakers van The Hunger Games. In de 75ste Hunger Games zullen een mannelijke en vrouwelijke Victor uit alle districten terugkeren naar de arena voor een dodelijk spel. Voor Katniss betekend dat maar één ding als enige vrouwelijke Victor van District 12... Ze zal weer voor haar leven moeten vechten.

Benieuwd naar The Hunger Games Catching Fire? Dan zul je tot 22 november 2013 geduld moeten hebben, want dan zal het tweede deel van The Hunger Games in de bioscopen te zien zijn.

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik heb alle drie de boeken gelezen en ben helemaal dol op The Hunger Games trilogie. Deze film moét ik dan ook gezien hebben!

    BeantwoordenVerwijderen