20130702

THIS MONTH | Juni 2013

Juni had haar ups en downs. Als je denkt van de meeste ellende af te zijn, dan staat er blijkbaar weer iets nieuws op je te wachten. Ik zal met het meest verdrietige beginnen om vervolgens te vertellen over de leuke dingen die ik in juni deed.
Mijn lieve Joepy was al 15 jaar oud en ging opeens hard achteruit in een paar maandjes. Twee weken geleden op een super warme dag ging het heel snel. In de ochtend was er nog niets aan de hand, eind van de ochtend liep hij nog langzamer dan normaal en net aan het begin van de middag vond ik hem uitgeput in zijn ontlasting. Hij kon niet meer op zijn pootjes staan. Ik waste hem onder de douche en ben toen met hem in mijn armen op bed gaan zitten. Daar maakte ik de moeilijke keuze dat we hem in moesten laten slapen. Om half 5 in de middag blies hij zijn laatste adem uit bij de dierenarts.

Het voelt alsof ik mijn beste vriend, mijn maatje kwijt ben. Ik begin er steeds meer vrede mee te krijgen, maar ik vind het nog steeds moeilijk. Gelukkig hebben we Suus nog. Zij zorgt nog voor leven in de brouwerij.


                   

Over op de leuke momenten van de maand. Aan het begin van juni scheen eindelijk weer echt de zon! Na een drankje en gebakje op het La Place terras ging ik lekker in de tuin zitten met een boek. Heerlijk! Heel toevallig hadden mijn vriendin en ik een zelfde soort outfit aan. Een blauwe jurk, zwarte legging/panty en bruine schoenen. Super grappig, want wij dragen nooit hetzelfde.

Een week lang (nou ja, misschien ietje langer) was het zomer in Nederland! Daar nam ik gretig gebruik van. Ik kocht een fijne beker bij Starbucks voor ijskoude drankjes, zette het ligbed in de tuin en pakte mijn handdoek, zonnebrandcrème, boek en zonnebril erbij en ik was klaar voor de zon. Voor mijn gevoel is de kleur die ik had opgebouwd nu alweer bijna weg, maar voor een paar dagen had ik een mooie sunkissed kleur.


                   

Op dinsdag 11 juni was het tijd voor ONE Day! Rob en ik wilden nog één keer radio maken. Wij kwamen op het idee om een eenmalige show te organiserenn. Dit werd ONE Day. Op deze dag kwamen oud NEWb Radio studenten samen om radio te maken. Tien uur lang, met live optredens en een tracklist met alleen nummer waarin het woord one in voorkomt. Dat is ONE Day in één zin. Één van de oud NEWb'ers loopt stage bij Megastad FM en hij had ervoor gezorgt dat wij 5 uur lang op de ether te horen waren. Een grappig idee van Rob en ik dan opeens in Rotterdam en omgeving op 93.9 FM te horen was. Super gaaf en zo onwijs trots! Loved it!

   

Ik heb wat dingen geboekt in juni... Weten jullie al wat? Jullie horen er snel meer over!Hema, I love you! Nou een tandarts controle om 09:20 uur had ik nog precies genoeg tijd om een ontbijtje voor €1 te halen bij Hema. Ik had mij nog zo voorgenomen niets meer te kopen, maar toen ik alle leuke school/kantoorspullen bij Hema zag werd ik mega enthousiast. Ik wilde alles wel hebben! Uiteindelijk heb ik een leuke selectie kunnen maken. Er volgt snel een shoplog.

Zomercarnaval in Rotterdam! Het is al jaren een fenomeen, maar ik was er nog nooit geweest. Per toeval kwam ik de dag voor de optocht in de stad en zag de opbouw op de Coolsingel. Hier zag ik een Churros kraam staan en daar ben ik dol op! Ik besloot dus de volgende dag naar de stad te gaan. Zon, veel mensen, muziek en eten. Het was er allemaal. Tegen het eind van de middag kwam de optocht langs de Coolsingel. Wat is het toch leuk en mooi! Vooral de kar met half naakte mannen vond ik leuk om te zien.
Volgend jaar ga ik zeker weer en dan blijf ik ook wat langer voor de optredens bij hofplein.Als afsluiter... Scherven brengen geluk toch?! Laten we hopen dat het voor de maand juli een hoop goeds zal brengen. Volgende maand een leuk vol overzicht, dat kan ik jullie nu alvast vertellen!!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: