20130818

DeborahSchrijft Op Social Media!

Bron: Mikevanrijswijk.nl

Ik ben echt heel erg vereerd om te zien dat ik de afgelopen tijd weer een aantal volgers op Bloglovin' rijker ben geworden! Welkom op mijn blog! Ik probeer zoveel mogelijk te schrijven over eigenlijk alles wat ik leuk vind om te gebruiken, te doen en te zien. Daarom vind ik het extra leuk dat jullie mijn blog nu volgen.

Als je interesse hebt om nog een beetje extra van Deborahschrijft te zien dan kan dat! Ik ben zeer actief op social media. Op Facebook heb ik een speciale pagina voor Deborahschrijft. Op Twitter kun je mij meer privé volgen als je dat leuk lijkt. Mijn Twitternaam is @Debsd89.

Mijn actuele Social Media verslaving is toch wel Instagram. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Het is leuk om met jullie te delen wat ik dagelijks doe en leuk genoeg vind om vast te leggen. Op Instagram ben ik te volgen op Deborahschrijft.

Nou lijkt het mij leuk om mijn volgers iets beter te leren kennen. dus heb jij Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' of iets dergelijks? Share het in de comments. Zo kunnen we allemaal een kijkje bij elkaar nemen en misschien leuke nieuwe blogs en mensen ontdekken.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten