20130817

LOVE | The Make-up Spot

Dat ik dol ben op shoppen hoef ik jullie volgens mij niet meer te vertellen. Of het nu in real life is of online, shoppen is gewoon leuk. Sinds een paar maanden heb ik er een favoriete webshop bij, The MakeUp Spot!

The MakeUp Spot bestaat sinds september 2012 en is een webshop van de beautyblogger van By Shanty. De webshop is goed aan het uitbreiden met haar merken. Zo is het, zover ik weet, de enige Nederlandse webshop die Zoeva kwasten verkoopt. In de afgelopen maanden zijn er verschillende merken toegevoegd zoals Sigma, China Glaze, Real Techniques, Deborah Lippmann en Make-up Studio.

Ik ontdekte de site toen ik op zoek was naar een Nederlands verkooppunt van Zoeva kwasten en toen was daar The MakeUp Spot. Ik heb er al meerdere bestellingen geplaatst en heb een hele goede ervaring daarmee. Vaak als ik overdag iets bestel komt het volgende dag al in een mooie metallic roze enveloppe binnen. Dat noem ik goede service!

De verzendkosten bij The MakeUp Spot zijn zeer fijn. De standaard verzendkosten zijn €3,95 en bij een bestelling vanaf €30 is de verzending zelfs gratis! Met de fijne producten die de webshop verkoopt zit je daar natuurlijk al snel aan. Bij iedere €2,50 die je in een bestelling uitgeeft spaar je ook nog eens voor spaarpunten, Spots, die vervolgens bij een volgende aankoop voor korting ingeleverd kunnen worden. Iedereen is dol op korting, dus hoe leuk is het dat je continue blijft sparen voor korting bij The MakeUp Spot?!

Neem als beauty liefhebber vooral een kijkje op deze geweldige webshop! Je kunt The MakeUp Spot ook nog eens volgen op verschillende Social Media als Facebook, Twitter en Instagram.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten