20130802

TAGS | Waar Word Ik Nou Echt Blij Van?

Deze "Waar word ik nou echt blij van" tag kwam ik tegen op de blog van Tedje van Teddlicious! Het is altijd leuk om het te hebben over dingen waar je blij van word, dus tijd om hem te doen. Als je de tag over wilt nemen, ga je gang! Ik zou het alleen heel lief vinden als je erbij vermeldt dat je de tag op mijn blog vond.Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik ben altijd blij als ik bij mijn beste vriendin Bo ben. Ook met andere vrienden is het altijd leuk! Hier valt ook onder mijn gay best friend Rob. Het is altijd lachen geblazen met hem.

Van welke make-up producten word je blij?
Ik kan zo blij zijn met nieuwe make-up! Zo ben ik dol op mijn Urban Decay palette's! Ik heb ze al een hele tijd en ben er nog altijd even blij mee wanneer ik ze gebruik. Het was de investering dubbel en dwars waard voor mij!
Bron: Theatlantic.com via Google.

Van welke film(s) word je blij?
Blij word ik altijd van leuke rom-coms (romantic comedies) zoals Crazy Stupid Love en Friends with Benefits. Maar ook met comedy films zoals Easy A en Ted kun je mij heel erg blij mee maken. Ik vind het ook altijd leuk wanneer er films van mijn favoriete boeken worden gemaakt. Zo was ik mega blij toen ik hoorde dat er films van The Hunger Games trilogie kwam!

Van welke muziek word je blij?
Mijn muzieksmaak is zeer uiteenlopend, maar de laatste tijd heb ik echt een paar favorieten. De muziek van Taylor Swift, Selena Gomez en zelfs One Direction vind ik heel erg leuk. Het is een beetje mijn guilty pleasure maar ik wordt echt heel blij van hun muziek. Ook vind ik, zoals half nederland, Blurred Lines van Thicke heerlijk om te horen. Het volume van mijn MP3 of televisie gaat een stukje harder bij dat nummer.Van welk eten word je blij?
Alles. Punt. Haha, nee maar echt. Van eten wordt ik al heel erg snel blij. Sushi, good, Pasta, good en met een heerlijk stukje entrecote tover je ook wel een lach op mijn gezicht.Jep, I love food!

Van welke momenten word je blij?
Avonden met vrienden die voorbij lijken te vliegen, fijne vakanties/tripjes waarbij alles eventjes helemaal perfect is en momenten waarbij je je heel eventje de gelukkigste mens op aarde voelt. Daar wordt ik toch wel heel erg blij van.
Van een heerlijk avondje theater word ik ook wel erg blij. Theater vind ik zo leuk, dus iedere leuke nieuwe voorstelling die ik zie is een geluksmomentje.Van welke hobby word je blij?
Bloggen natuurlijk! Volgend jaar blog ik al 10 jaar en ik vind het nog steeds fantastisch om te doen. Soms zijn er ups en downs, maar ik doe het nog steeds met veel plezier. Als ik zie dat ik een leuke comment krijg, goeie statistieken heb of er een volger bij krijg dan kan ik daar de hele dag blij mee zijn.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Heuh blog je al tien jaar? Heb je dan nog een andere blog gehad? (Ik ben gewoon heel nieuwsgierig hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 10 jaar ja! haha geloof het zelf bijna ook niet! Ik was 14/15 toen ik met mijn eerste blog begon bij Weblog. Ik schreef over school en over dingen die ik deed, niet heel veel bijzonders, maar ik vond het super leuk om te doen. Ik heb daarna een nieuwe blog aangemaakt waar ik al wat serieuzer schreef. Bijna 2 jaar geleden maakte ik de overstap naar Blogspot en begon Deborahschrijft! Schrijven is een soort routine geworden en ik merk dat ik echt niet meer zonder kan eigenlijk. Deborahschrijft is mijn creatieve uitlaatklep geworden :D

   Verwijderen
 2. Waauw das al lang zeg 10 jaar! Oh en wat vienna zegt; had je eerder een andere en waarover schijf je altijd? Ik blog zelf nog 'maar' 3 maand. xx Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen, en jij blogt echt al heel lang. Ik heb jaren geleden ook nog een blog gehad via weblog, maar ben daar na een tijd mee gestopt. En nu dus al weer een tijdje via wordpress met eigen domein.

  BeantwoordenVerwijderen