20130813

THIS MONTH | Juli 2013Juli was een zeer bijzondere maand met hele leuke en ook hele slechte momenten. Ondanks dat ik veel deed heb ik niet heel veel foto's voor jullie. Laat ik maar beginnen met mijn terugblik op juli 2013.

In eerste instantie leek juli niet heel erg bijzonder te beginnen tot dat daar de nacht van 4 op 5 juli was...
  

Slechts 6 kleine weken nadat mijn moeder een hartinfarct had werd mijn vader 's nachts met hartklachten meegenomen naar het ziekenhuis. De volgende dag bleek dat ook hij een hartinfarct heeft gehad. Mijn vader is voor onderzoek twee keer gekatheteriseerd en uiteindelijk na bijna twee weken in het ziekenhuis, waarbij we praktisch iedere dag weer wat anders te horen kregen, hebben ze stents geplaatst in 2 van de 3 aders waarin vernauwingen zaten. Gelukkig is hij alweer een paar weken tijd en begint met de revalidatie.
Ik heb emotioneel wel echt een schok gehad. Beide ouders binnen 6 weken in het ziekenhuis met hartklachten is heel erg heftig. Ze hebben beide nog risico dat er iets kan gebeuren aangezien ze allebei eigenlijk nog een keer een stent moeten krijgen. Gelukkig voor nu gaat het oke.


    

Om wat afleiding te zoeken besloot ik met wat vrienden op zondag 8 juli naar het 25ste Metropolis Festival te gaan. Heerlijk! Zon, vrienden, muziek en gewoon even geen gedoe (nouja, tenminste toen ik mijn beste vriendin had gevonden op het festival was er geen gedoe meer haha).De week erop ging ik naar de afstudeer expositie van mijn beste vriendin Bo-Danique. Ik ben zo trots op haar dat ze is afgestudeerd! Hopelijk krijgt ze snel mooie opdrachten.Inpakken voor 4 dagen is nog best een uitdaging! Vooral met warm weer vind ik het zo lastig om te doen, ik weet dan nooit wat dan te warm is en uiteindelijk neem ik teveel mee wat ik niet draag.
Ook pakte ik bijna 3 kilo aan make-up en toiletartikelen in.. A bit much maybe?

  
  

    

Van 15 juli t/m 18 juli was ik helemaal alleen in Londen. Wat was dat heerlijk zeg. Ik had die me time wel echt eventjes nodig. Op de heenreis kreeg ik de eerste stempel in mijn eerste paspoort, YAY! Moe en warm kwam ik de volgende ochtend aan in Londen op Victoria Coach Station, dropte mijn koffer bij mijn hotel bij Kings Cross en ging de stad in. In 4 dagen at ik sushi, dronk veel Starbucks Cool Lime drankjes, haalde Laduree macarons op Covent Garden en at daar bij Jamie's Italian, shopte en shopte en had ik al gezegd dat ik ook heb geshopt?

Op de terugreis kwam ik op Victoria Coach Station een hele, ja echt hele, leuk Amerikaan tegen. Shane, 2, 05 meter met mooie blauwe ogen en blond haar. We hebben een tijd gepraat op het station, in de bus en op de boot. Op het allerlaatste moment heb ik hem nog mijn contactgegevens gegeven, maar helaas heeft hij geen contact meer opgenomen. Helaas heb ik zijn gegevens niet. Zo jammer, want hij was echt heel erg cute!Terug in Nederland ging ik 2 dagen na terugkomst naar de Swan Market op het Museumpark in Rotterdam. Het is de Lifestyle markt van Rotterdam die er iedere maand op zondag is. Wat super leuk is dit zeg! Misschien dat ik hier nog een post over ga schrijven, want het is echt een leuke markt.Een paar dagen later was het weer tijd het land te verlaten voor een midweekje Berlijn met mijn zus! Nog nooit zijn wij samen op vakantie geweest, dus dat was wel erg spannend. Meer dan deze foto's laat ik nog niet zien want de Travel post met een fotoverslag komt er nog aan!

Toen was de maand eigenlijk alweer om. Ik heb tussen alle activiteiten door vooral gewerkt en aan het begin van de maand dus veel in het ziekenhuis gezeten. Echt een maand met ups en downs was het. Dat is deze maand, augustus, helaas nog niet over. Het lijkt een soort patroon te worden helaas... Ik kwam de volgende quote nog tegen:


Liefs,
Deborah


Geen opmerkingen:

Een reactie posten