20130930

COMING SOON | Ravenswood

Voor iemand die gek is op het kijken van televisieseries is het altijd leuk om te horen over nieuwe series die eraan zitten te komen. Liefhebbers van Pretty Little Liars zijn er misschien al van op de hoogte, maar er komt een spin-off van deze immens populaire serie aan... Ravenswood. Het gaat over het plaatsje Ravenswood in de buurt van Rosewood (juist ja, waar PLL zich afspeelt). Er heerst al generaties lang een dodelijke vloek op het dorp.

Vijf vreemden die allen een connectie hebben met de vloek komen bij elkaar. Samen gaan zij op zoek naar de mysterieuze en vreselijke geschiedenis van het dorpje voordat het voor iedereen te laat is.
Één van deze vijd vreemden zal Caleb Rivers, gespeeld door Tyler Blackburn, zijn. Hij verruild Rosewood voor het geheimzinnige Ravenswood. Dat betekent dat we hem in Pretty Little Liars moeten missen, maar daar krijgen wij wel een leuk personage in Ravenswood voor terug.
Na de Halloween episode van Pretty Little Liars op dinsdag 22 oktober (in Amerika) zal Ravenwood in premiere gaan. Als we scenarioschrijfster Marlene King op Twitter mogen geloven zal het een zeer spannende serie gaan worden. Ze plaatste laatst deze tweet "Oh my god I'm totally creeping myself out.  I really did just give myself goosebumps. #WritingRavenswood".

Zijn jullie benieuwd naar Ravenswood? Zal het een flop worden of juist een hit? Ik hoor graag wat jullie verwachtingen zijn.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een super serie! Ik denk niet dat het een flop word.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb echt hele hoge verwachtingen van deze serie. Ik ben al PLL fan vanaf het eerste uur dus hoop dat dit minstens zo goed is :D

    BeantwoordenVerwijderen