20130903

LOVE | Favorites Augustus 2013


Mijn laatste favorites waren de mei en  juni favorites, dus het is tijd dat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen te zien krijgen.Ik moet nog steeds in een goede routine komen, maar ik heb mijn No7 Cleansing Brush in augustus toch al wel vaak gebruikt. Mijn huid is nog steeds niet vrij van onzuiverheden, maar omdat ik in de beginfase zit met het gebruik van de brush kan dat wel kloppen. Ik blijf hem ook komende maand gewoon gebruiken!Eind juli/begin augustus ontdekte ik een paar nieuwe gezichtsverzorgingsproducten. Allereerst kocht in Londen en Berlijn de Micellaire reiniger van L√≥real. Ik heb begrepen dat dit een hele goede dupe is van de Bioderma reinigingswater. Ik ben er wel tevreden over.

In Berlijn kocht ik ook nog producten van de Visibly Clear lijn van Neutrogena. Het 2 in 1 reiniging en masker vind ik echt super fijn! Er zit salicylzuur in wat ervoor zorgt dat acne en mee-eters minder moeten worden. Als reiniging heb ik het nog niet gebruikt, maar wel als masker. Volgens mij is het het salicylzuur dat ervoor zorgt dat het eerst koud aanvoelt op de huid. Het prikt ook een klein beetje tijdens het aanbrengen. Ook het reinigingswater heeft dit effect. Mijn huid voelt super schoon na het gebruik van de Neutrogena producten.Deze Impulse Vanilla Kisses deodorant is waarschijnlijk de lekkerste deodorant OOIT! Hij ruikt echt duidelijk naar vanille. Super lekker, maar helaas is dit kleine busje alweer op. Het is helaas, zover ik weet, niet te koop in Nederland, dus ik moet snel weer naar Duitsland om deze deodorant in te slaan.De BarryM gelly nagellakken heb ik al meerdere keren gedragen in de afgelopen maand. Vooral Papaya en Dragon Fruit die je op de foto ziet vind ik echt heel erg leuk staan. Het zijn heerlijke zomerse kleurtjes!Als laatste nog een fashion favorite... Mijn Primark zonnebril! Deze zonnebril kostte slechts een paar euro. Het is een beetje een dupe van de Rayban Aviator. Hij zit heerlijk en staat, al zeg ik het zelf, erg leuk!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten