20130907

HOTSPOT | ALL THE LUCK IN THE WORLD AMSTERDAM


Ik ga heel eerlijk toegeven, zonder Interior Junkie had ik deze fantastische hotspot waarschijnlijk niet ontdekt. Het gaat om de fantastische winkel All The Luck In The World op de Gerard Doustraat, om de hoek van de Albert Cuypmarkt.

A.T.L.I.T.W (All The Luck In The World) verkoopt prachtige vintage, handgemaakte en nieuwe producten. Voor vintage kleding en woon accessoires tot Deens design meubilair ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Wat een ontdekking!

Vanaf het moment dat ik de winkel binnen kwam was ik stapel verliefd! Ik liep een rondje, nog een rondje en zes rondjes later ontdekte ik nog steeds nieuwe spullen in de winkel. Vooral de kleine accessoires spraken mij heel erg aan.

   


Van zo'n winkel kun je toch alleen maar vrolijk worden?! Het meisje waardoor ik geholpen werd (ben je naam vergeten... sorry!) was echt super aardig en heel erg klantvriendelijk. Super lief ook dat ik foto's van de winkel mocht maken.
Het fijne aan winkeltjes zoals All The Luck In The World is dat je iedere keer wel iets anders zal ontdekken. Hier zijn geen vaste collecties. Op is op en dat is juist zo leuk. En als je dan iets leuks ontdekt moet je wel je slag slaan, want grote kans dat het er volgende keer niet meer is. Dat is voor mij een reden om bij alle toekomstige tripjes naar Amsterdam hier binnen te lopen en op zoek te gaan naar de pareltjes in de winkel.Ik kon de winkel niet verlaten zonder zelf iets te kopen. Als mijn rekening het had toegelaten had ik de hele winkel opgekocht, maar ik vond twee hele leuke items waar ik erg blij mee ben.Ik kocht dit geweldige mint kleurige krukje (of klein bijzettafeltje, hoe je het maar wilt zien...) en een mint kleurig schaaltje. Wat ben ik blij met mijn aankoopjes! Zo trots als een pauw liep ik nog een stukje over de Albert Cuyp met het krukje aan de arm.

Als je eens een keer in de pijp bent ga dan zeker langs bij All The Luck In The World op de Gerard Doustraat 86. A.T.L.I.T.W is ook online te volgen. Ze zijn actief op Facebook en hebben een eigen website met webshop.

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ik ben gek op deze winkel! Loop er elke keer weer uit met iets moois :) Mooie foto's heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Kan niet wachten op weer naar Amsterdam te gaan om weer iets leuks te kopen :D

      Verwijderen