20130926

HOTSPOT | SWAN MARKET ROTTERDAM


Dit weekend, 28 en 29 september 2013, is het tijd voor de XXL Swan Market in Rotterdam. De Swan Market is de lifestyle markt van Rotterdam. Op de laatste zondag van de maand vind je de Swan Market op het Museumpark. Kraampjes vol mode, food, vintage, sieraden en betaalbare kunst vinden hun plekje op deze markt. Shoppen, eten en muziek zorgt voor een zondagmiddag vol plezier.

De Swan Market begon al in 2010 op de Zwaanhals in Rotterdam Noord, maar ik hoorde pas begin dit jaar voor het eerst van deze markt. In 2012 kreeg de markt 6/7 keer per jaar een plekje op het Museumpark bij het Boijmans-van Beuningen museum in Rotterdam. Gek genoeg ging ik in juli dit jaar pas voor het eerst naar de Swan Market toe en direct was ik verkocht! De sfeer, de mensen, het vintage aanbod... I love it!

Dit weekend is er zowel op zaterdag 28 als zondag 29 september een XXL Swan Market tussen 12:00 en 17:00 uur op het Museumpark in Rotterdam. Entree is kost 1 euro en daarmee prima betaalbaar. Geen excuus dus om er geen kijkje te nemen als je toch al in de buurt bent. Vergeet niet te pinnen voor je er naartoe gaat ;)Op de hoogte blijven van de Swan Market activiteiten? Check de website of volg ze op Twitter @swanmarkett en Facebook. Ik kan jullie al vertellen dat eind december een winter editie van de Swan Market plaats zal vinden.

Kennen jullie de Swan Market al? En zo ja, zijn jullie er al eens geweest? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten