20130918

LOVE | Youtuber Essiebutton
Soms heb ik opeens een soort obsessie voor een bepaalde Youtuber. De laatste tijd ben ik gek op de video's van Estée, oftewel Essiebutton. Ingrid van Missglamorazzi had het weleens over Essiebutton en toen moest ik haar video's eens een keer bekijken. Na de eerste video heb ik mij direct geabonneerd!Estée is een Canadees die samen met haar vriend Aslan in Londen woont. Ze leerde Aslan online kennen en is speciaal voor hem naar Londen geëmigreerd. Ze heeft twee Youtube kanalen, een beauty kanaal Essiebutton en een vlog kanaal Essiebuttonvlogs. Daarnaast heeft Estée ook nog eens een blog Essiebutton.com. Estée heeft een liefde voor vintage, reizen en beauty. Dit deelt ze maar al te graag.

Wat ik nou zo leuk vind aan Estée? Ik denk dat het haar humor is. Ze heeft een droge humor die ik heel erg kan waarderen. Ik krijg altijd een lach op mijn gezicht door haar video's. Haar manier van vertellen maakt dat haar filmpjes nooit saai zijn. Haar vriend Aslan zie  je regelmatig voorbij komen en ook naar hem kijk ik met veel plezier. I just like them!

Het is altijd leuk om nieuwe Youtubers te leren kennen, dus als jullie nog nooit een video van Estée hebben gezien, neem een kijkje! Enjoy!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

 1. Leuke blog heeft zij zeg! Ik heb me gelijk aangemeld om haar via Bloglovin te volgen :) Video's zijn wat minder handig voor mij, die kan ik niet stiekem tijdens mijn werk zitten lezen, hahaha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beetje blogs lezen tijdens het werk?! hahaha nice!
   Ik ben echt dol op Youtube, maar het is wel wat om alle video's van mijn abbo's bij te houden!

   Verwijderen