20130913

TRAVEL | Lyon Augustus 2013 Mini Shoplog


Wegens eerdere zwakke momenten tijdens het shoppen deze zomer wist ik dat ik in Lyon echt de hand op de knip moest houden. Ook vanwege de 100 Things Summer Challenge was het noodzaak niet teveel te kopen. Met een Sephora en Kiko aanwezig zou dat erg lastig gaan worden. Gelukkig kon ik mijzelf in de hand houden en kocht ik slechts 4 dingetjes!

Deze OPI basecoat wilde ik al graag in Nederland kopen, maar toen ik hem in Sephora tegenkwam besloot ik hem daar maar te kopen. Ik gebruik nu een ander basecoat van OPI en die bevalt goed, dus ik verwacht veel van de Natural Base Coat.Voor op reis kocht ik dit super handige make-up tasje van Sephora. Met een verstelbaar tussenschotje en plek voor mijn kwasten vond ik dit wel een goede make-up tas. Goede aankoop, zie het als een investering ;).Als laatste bij Sephora kocht ik een mono oogschaduw in de kleur LHASA. Het is een licht grijze oogschaduw. Hij lijkt ook wat taupe te bevatten. De kleur matcht heel goed bij bepaalde bruine oogschaduws. I like!
Bij Kiko hield ik het heel netjes bij één item. Ik koos voor de bronzer uit de Loud Night collectie. Het is een lichte matte bronzer met een beetje highlight en een beetje een peachy kleur er doorheen. Heel erg mooi. Ik kon hem niet laten liggen.

Dat was mijn shoplog. De kleinste ooit geloof ik! Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En wat hebben jullie laatst gekocht?

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes! Ik ben benieuwd naar de base coat en wat een mooie bronzer:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bronzer heb ik nog niet gebruikt, maar de basecoat is wel fijn!

   Verwijderen
 2. Mini shoplog!, maar wel een hele leuke!

  Ik volg je nu via bloglovin. Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen