20131005

BEAUTY | Empties Oktober 2013


Zoals ik in de 100 Things Summer Challenge liet weten probeer ik mijn beauty stash een beetje op te maken. Ik heb best een grote voorraad shampoo, douchegel, bodylotion en mascara liggen dat het echt eens een keer op moet. Er begint schot in te komen, maar heb nog een hoop producten te gaan.Er ging voor de verandering weer een bus Batiste droogshampoo doorheen. Jullie weten dat ik er dol op ben en heb uiteraard weer een nieuwe fles in gebruik. Ik maakte qua haarverzorging ook een conditioner van Aussie op. De Garnier Fructis shampoo gooi ik weg. Ik heb hem een paar keer geprobeerd, maar hij is niet echt geschikt voor mijn haar.

Eindelijk maakte ik de Sweet Lemon 750ml douchegel fles op. Hier heb ik zoooooo lang mee gedaan! Ik heb nu weer een grote Body Shop fles in gebruik in de geur Satsuma. Als laatste van de lichaamsverzorging maakte ik de Sugar Crush Body Peeling van Soap&Glory op. Deze had een vriendin voor mij meegenomen, maar ik vond de geur niet zo heel erg fijn. De scrub gebruikte ik voornamelijk voor mijn voeten en benen.Een verzameling van random producten. Ik maakte twee deodoranten op, een Fa Purple Passion en een Impulse Vanilla Kisses. Die laatste is super fijn, maar niet in Nederland te koop. Ik kocht hem in Duitsland... Dat betekent dat ik snel terug moet om deze deo in te slaan!

Sinds de vorige Empties maakte ik de Caudalie Micellaire reiniger op. Ik gebruik nu die van Lóreal en heel stiekem vind ik die misschien wel fijner..?! Van de Hema maakte ik de Dip&Clean Nailpolish Remover pot "op", oftewel hij haalde de nagellak niet meer goed van mijn nagels. Zonder dit potje kan ik echt niet meer, dus hij is al vervangen door een nieuw exemplaar.
En ik spoot het flesje Love Etc. Sun Kiss van The Body Shop leeg.Twee Maybelline mascara's gaan de prullenbak in. Allereerst de One By One Volum' Express mascara. Hij lag er al te lang en eigenlijk heeft The Rocket hem helemaal vervangen. Love The Rocket! Heb alweer een nieuwe in gebruik!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Lekker veel opgemaakt! De conditioner van aussie lijkt me ook erg fijn;)

    BeantwoordenVerwijderen