20131003

LOVE | Ellie Goulding


Ik ben al een aantal jaar gek op de muziek van Ellie Goulding. Deze Britse zangeres blijft met leuke, mooie en catchy muziek komen. Toen ik hoorde dat ze volgend jaar weer een concert in Nederland geeft wist ik niet hoe snel ik op zoek moest naar een kaartje. Voor slechts €32 kun je al genieten van Ellie Goulding in de HMH in Amsterdam. Hoe tof is dat!!Ellie heeft een zeer unieke stem en een herkenbare sound. Je kunt haar alles behalve mainstream noemen wat mij betreft. Met een kaartje in the pocket heb ik nu een lichte obsessie met het luisteren naar haar muziek. Het concert is pas in februari, maar ik heb er nu al helemaal zin in.

Ik heb een paar van mijn favoriete nummers van Ellie Goulding uitgekozen. Enjoy!

Live bij Giel! Hoe amazing is haar stem live?!

Ik denk gelijk terug aan mijn tripje naar London afgelopen zomer!


Wie van mijn lezers gaat ook naar Ellie Goulding in HMH? Voor degene die haar misschien niet zo goed kennen, wat vinden jullie van haar muziek?

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik vind haar ook heel goed. Mooie stem, leuke liedjes! Tof dat je naar t concert gaat!

    BeantwoordenVerwijderen