20131012

BEAUTY | Nail Of The Day Crush On The Countess


Vandaag draag ik twee prachtige nieuwe kleuren nagellak van Barry M. Een Textured Nail Effect lak Countess en een matte lak Crush.
Ik heb een liquid sand gecombineerd met een matte lak en ik vind het wel een spannende combinatie eigenlijk. De matte lak Crush is een wijn/bordeaux rode lak. Erg mooi en past heel erg goed bij het seizoen. Ik draag hier twee dunne laagjes zonder topcoat.
Countess, de Textured Nail Effect lak heeft een paarse basis met (ik geloof, het is best lastig te zien) roze, rode en gouden glitters. Deze lak is goed gepigmenteerd. Op de foto draag ik één laagje met een topcoat.

Deze Barry M lakken kosten per stuk €5,50 en zijn onder andere te koop bij The Makeup Spot.

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie lakjes! Die matte collectie vind ik heel leuk, maar ik hou toch het meest van glans:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf nog geen nagellak van Barry M maar deze rode matte kleur vind ik echt top :)

    BeantwoordenVerwijderen