20131009

THIS MONTH | September 2013

Bron: Tumblr

Hallo oktober! September, waar ben je gebleven? Cliché, maar ook september ging zoals alle maanden dit jaar super snel voorbij. Vanaf september breekt voor mij al een beetje de tijd aan dat ik wat lusteloos wordt. Toch ging het afgelopen maand wel goed en heb ik een aantal leuke dingen gedaan.Aan het begin van de maand knapte ik wat dingetjes op in mijn kamer. Ik verfde mijn radiator en de plankjes die aan de muur hangen. Dat was heel erg nodig. Eigenlijk had ik ook mijn deur moeten verven, maar opeens werd het weer slecht waardoor mijn plan om dat buiten te doen letterlijk in het water viel.

    
    

Randomness! Ik ging naar de expositie van een vriend van mij, Ewout, in de Cinerama. Diezelfde avond ging ik daar ook naar de première van de film Jobs. Hele goede film. Geweldige casting ook. Ashton deed het erg goed vond ik.
Mijn ouders hadden een heerlijk fluffy kleed gekocht voor de woonkamer. Mijn moeder zei dat ze ook een klein formaat ervan hadden. Drie keer raden wat ik een paar dagen later kocht!;)Mijn beste vriendin Danique zat een midweekje in een Landal huisje en Ewout en ik kwamen haar een nachtje gezelschap houden. Op het park kon je ook cocktails drinken. Volgens mij is dat een gezamelijke hobby geworden haha


      

Een paar dagen later op zaterdag 14 september werkte ik de hele dag op het Vlaardings Uitfestival van mijn voormalige stageplek de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Ik stond bij de jeugdstand. Altijd leuk om kinderen blij te maken met kleurplaten! Collega Niels-Jan speelde nog met zijn band Certain Animals aan het eind van de dag op het Veerplein. 'S avonds heb ik nog formulieren ingevoerd en mij vervolgens vol zitten proppen bij het eten in de Stadsgehoorzaal.Studeren voor mijn BHV (bedrijfshulpverlening) voor de AH To Go. 192 pagina's, 6 toetsen en 1 examen later had ik mijn theorie gehaald. Een paar dagen later deed ik mijn praktijkcursus en ook deze haalde ik. Het was erg leerzaam en stiekem ook best leuk. Prettig idee dat ik nu de kennis in huis heb om iemands leven (of dat van mijzelf bij bijvoorbeeld een brand) te kunnen redden. Toch hoop ik het nooit te hoeven gebruiken!


    

Op zaterdag 21 september ging ik met mijn ouders, zus en neefje naar de Efteling! We gingen korter dan normaal gesproken (meestal gaan we op dagen met langere openingstijden), maar ik vond het wel prima om rond 18 uur weer richting huis te vertrekken. Het was een dag vol Vliegende Hollander, Joris en de Draak en eten (kibbeling, poffertjes en oliebollen). Heerlijke familiedag en ik heb begrepen dat de familie die mee gaat volgend jaar weer wat groter is. Jeej!Heel beautyblog land leek zich naar de Big Bazar te haasten voor de Essie lakken die slechts €2,99 per stuk (2 voor 5 euro) waren. Ik was er gelukkig op tijd bij en vond deze beauties! Ook voor vriendinnetje Manon vond ik nog een paar laatste lakjes.
Dinner for one bij Vapiano! Ik ben gek op hun Death by Chocolate cake! Daarna ging ik naar mijn eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. Ik bezocht V van Guido Weijers. Geweldige voorstelling.National Glamour Day! Dat kon maar één ding betekenen... Shop 'till you drop! Als je het doet, dan moet je het ook goed doen. Met een boodschappenlijstje, een route, Glamour en een rekening met geld ging ik op pad. Bij de H&M had ik mijn items de voorgaande dag al opzij laten hangen (Jep, cheating...), bij Pieces en Ici Paris XL had ik al op een rij wat ik wilde en ik ging nog langs de Swan Market waar ik geweldige items scoorde. Er komt nog een shoplog aan!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten