20131010

BEAUTY | Truly Yours Box September 2013


Ik heb de knoop doorgehakt. De september box is mijn laatste box. Al een paar maanden ben ik niet zo heel erg tevreden met de inhoud van de Truly Yours box. Aangezien mijn stufi is weggevallen en ik het zonde vind om geld aan iets uit te geven waar ik niet heel vrolijk van wordt, vond ik het tijd om de box op te zeggen.

Stiekem hoopte ik op een laatste fijne box. Kijken jullie mee of dat het geval is?Bij de september Truly Yours box zit de nieuwste editie van modemagazine Marie Claire. Leuk extraatje! Op het eerste gezicht zie ik een volle box en zie ik goede merken.Allereerst de kleine samples. De Lancaster sample heb ik al eens eerder ontvangen. Het is een Youth Renewal serum. Tja, met mijn 24 jaar hoop ik hem nog niet nodig te hebben. Misschien kan ik mama er blij mee maken?
Van het nieuwe parfum Down Town van Calvin Klein zat er een tester in de box.Niet één, maar twee 60 ml flesjes Rich Shower Cream ontving ik van het merk Roc. Het is bedoeld voor de droge, zeer droge en gevoelige huid. Ik denk dat ik deze douchecrèmes zal bewaren voor tripjes en vakanties. Daar zijn ze door het formaat heel handig voor.Ai, met dit product ben ik niet zo blij. De Toni&Guy droogshampoo heb ik zelf al eens aangeschaft en werkte voor mij echt totaal niet. Geef mij maar een Batiste droogshampoo ;).Het laatste product is HET product uit de box. Ik kan mij voorstellen dat heel veel meiden heel blij waren met deze Mario Badescu Seaweed Night Cream. Ik gebruik zelf nooit een nacht crème.
Extra leuk is dat er in de box een leuke kortingscode voor 15% korting bij Cosmania.nl zit, wel jammer dat het maar tot 30 september geldig was...Het is zeker geen slechte box die september Truly Yours box, maar ik heb er geen spijt van dat ik hem vanaf nu niet meer zal ontvangen.

Liefs,
Deborah

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het op zich wel een fijne, goedgevulde box :D maar als andere boxen al zijn tegengeslagen is het inderdaad beter dat je je abonnement opzegt..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had precies dezelfde inhoud. Vind hem flink tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm ik begrijp dat je er mee gaat stoppen. De producten zien er leuk uit maar ik voel ook geen 'wauw ' opkomen terwijl dit wel de bedoeling hoort te zijn. T&G producten vind ik meestal wel erg fijn, al heb ik deze droogshampoo nog nooit getest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk vind ik de droogshampoo weinig doen voor mijn haar (snel vet), maar ik weet niet hoe hij op andere haar types werkt.. Vond hem ook best aan de prijs voor een droogshampoo.

   Verwijderen
 4. Lijken me fijne producten. Leuke blog heb je trouwens! Zullen we elkaar volgen op bloglovin?

  Liefs,
  Françoise
  www.ourvisiononbeauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen