20131125

LOVE | Favorite Fall 2013 Nailpolishes


De beste manier om je look fall ready te maken is wat mij betreft door het switchen van nagellak kleur. In de zomer dragen we leuke vrolijke en lichte nagellak kleurtjes, maar zodra de R in de maand zit ga ik het liefste over naar donkere kleuren op mijn nagels. Ik laat jullie zien wat dit jaar mijn favoriete fall nailpolishes zijn.

Mat bruin is voor mij dit seizoen op de nagels wel een favoriet. Barry M kwam laatst uit met een nieuwe lijn matte lakken en deze kleur Mocha vind ik erg mooi. Het is niet te donker, neutraal en door de matte finish ziet het er bijzonder uit.Een andere neutrale, maar bijzondere nagellak is OPI A-Piers To Be Tan uit de OPI San Fransisco Collectie. Het is één van de meest unieke neutrale kleuren die ik ooit heb gezien! De dekking is ook nog eens geweldig, hier draag ik maar één laagje op mijn nagels. A-Piers To Be Tan is voor mij de topper van het seizoen.De Textured Nail Effects lakken van Barry M zijn dupes voor de Liquid Sand lakjes van OPI. Één van de nieuwste kleuren is Countess. Countess heeft een paars/bruine basis met roze, rode en gouden glitters. Deze lak is goed gepigmenteerd. Persoonlijk vind ik hem ook erg leuk als accentkleur zoals ik hem hierboven draag.Essie kan ik natuurlijk niet overslaan! Uit de herfst collectie For The Twill Of It van Essie kocht ik de kleur Vested Interest. Vested Interest is een blauwgrijze/groengrijze kleur. Dit soort kleuren zijn wat mij betreft onmisbaar tijdens de donkere maanden. Ik hou hier hier erg van!In ieder seizoen lijkt een mooie rode nagellak onmisbaar te zijn. Raspberry van Barry M spreekt mij voor de herfstmaanden heel erg aan. Het is zeker een rode lak, maar met een donker roze ondertoon erin.Als allerlaatste favoriet moet je tijdens fall een mooie bessen kleur dragen. Barry M Berry Cosmo is zeker een goede optie. Deze lak is paars met een roze/rode ondertoon erin (die op de foto's niet zo goed overkomt...). Het is een warme kleur die perfect is voor de koude maanden.

Dit zijn mijn favoriete nagellakken voor de herfst! Welke kleuren draag jij nu graag op je nagels? Laat het mij weten bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien, er zitten hele mooie kleuren tussen! Ik draag op dit moment Essie Licorice, damn wat een dekking!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren bruin! Zou zelf daar niet snel voor kiezen omdat ik had verwacht dat het niet zo mooi zou zijn. Mooie swatches :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie kleurtjes. Vooral die eerste is echt mooi

    BeantwoordenVerwijderen