20131126

LOVE | So You Think You Can Dance

Al jaren ben ik verliefd op het programma So You Think You Can Dance. Sinds aflevering één zit ik ieder seizoen op zondagavond klaar! Door SYTYCD ben ik gaan houden van dans en dan vooral moderne dans.

Dit jaar is het jubileum jaar van SYTYCD. Al vijf jaar mag het Nederlandse en Belgische publiek genieten van al het dansende talent dat voorbij komt in het programma. In het programma is al zoveel talent voorbij gekomen! Neem bijvoorbeeld Timor Steffens, finalist seizoen 1, die met Michael Jackson, Madonna, Usher en Chris Brown danste!

Aan So You Think You Can Dance heb ik heel veel favoriete dansers overgehouden. Favorieten van mij zijn Anna-Alicia Sklias, Angelo Pardo, Nina Plantefève-Castryck, Vivian Gomez Cardoso, Els Smekens, Juvat Westendorp, Ellen Houck, Redouan Hergelink en Denden Karadeniz. Als je mijn artikelen over choreografe Isabelle Beernaert ooit gelezen hebt dan herken je deze namen vast wel! Letterlijk al deze dansers hebben in verschillende producties van Isabelle gedanst en daar ben ik groot fan van.En mag ik even zeggen dat ik het ook altijd leuk is om naar presentatieduo An Lemmens en Dennis Weening en de jury bestaande uit Dan, Euvgenia, Ish en Jan te kijken?! De combinatie van een leuke presentatie en een goede jury maakt het extra leuk.

Aanstaande zondag is de finale van het zesde seizoen van het dansprogramma. Enerzijds kijk ik altijd uit naar de finale, maar anderzijds vind ik het ook weer jammer dat het programma is afgelopen en ik weer een jaar moet wachten op een nieuw seizoen...
Dit jaar staan de volgende dansers in de finale, Anneke, Tamara, Giovanni en Danny. Wie moet er volgens jou winnen?

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

 1. Nog een SYTYCD-fan? :-)

  Goh, wie moet er winnen? Ik vind ze allemaal wel goed. Ze staan alle vier terecht in de finale.
  Ik gun het Tamara nog het meest (voor de dansopleiding). Anneke en Danny komen er ook wel zonder SYTYCD en Giovanni is al bekend in de dans- en musicalwereld.

  Alleen heb ik in het begin van het seizoen niet juist gegokt. Ik was ervan overtuigd dat Ellen ging winnen. :p

  Liefs uit België (met Tamara & Anneke in de finale ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen