20131105

BEAUTY | Shoplog National Glamour Day, Swan Market en Primark


Naast mijn Barry M shoplog van vorige week is het alweer eventjes geleden dat ik jullie mijn aankoopjes heb laten zien. Eind september en in oktober heb ik toch een aantal leuke dingetjes gekocht die ik jullie graag wil laten zien. Maak je klaar voor een grote shoplog, neem een kopje thee erbij en enjoy!

Eind september was er weer National Glamour Day! Dat betekende dat je bij veel winkels bij het tonen van de Glamour 20% korting kreeg op je aankoop. Dat laat ik mij niet twee keer vertellen. Met een wensenlijstje in de hand ging ik de stad in en kwam met een aantal leuke spullen thuis.
Bij Pieces kocht ik een heerlijke wijnrode/donker paarse sjaal. Als het goed is ligt deze nog steeds in de winkel. Hij is er ook nog onder andere in het zwart en crème en kost normaal gesproken €19,95 en ik kreeg er 20% korting op.
Al weken had ik mijn oog op de nieuwe geur van Boss genaamd Jour Pour Femme. Omdat ik korting had besloot ik hem eindelijk te kopen!

Bij Rituals kocht ik met 20% korting drie doucheproducten. Ik koos voor twee foaming shower gels in de geuren Tai Chi (white lotus & green tea) en Yogi Flow (indian rose & sweet almond oil). In dezelfde geur van Yogi Flow kocht ik de shower paste in Shanti Shower. Heerlijk! De Shanti Shower was zeker een favoriet in de maand oktober.
Spullen voor in huis kocht ik ook, lees: voor mijn kamer... In hetzelfde weekend als de National Glamour Day was er de Swan Market in Rotterdam. Bij The Wonder Room kocht ik twee vintage items. Ik kocht een prachtig zwarte magazine rekje en van het merk Tomado een flessenhouder. Voor de flessenhouder heb ik thuis bij mijn ouders nog geen plek, dat komt nog wel als ik ooit op mezelf ga wonen.
In de V&D liep ik tegen een super schattig waxinelichthoudertje aan in de vorm van een uiltje. Voor slechts 2,95 verdween hij in mijn winkelmandje. And last but not least mijn Dolce Gusto Genio. Met dank aan Martine van Live Life Gorgeous wist ik van de Bonusactie af! I Love it!
Twee nieuwe Lóreal producten moesten met mij mee naar huis. De nieuwe foundation Nude Magique Eau de Teint en de nieuwe mascara Miss Manga waarvan al een review verscheen hier op Deborahschrijft.

Natuurlijk moest ik Lush in toen de nieuwe kerstcollectie in de winkel kwam en nam twee producten mee. Voor het eerst kocht ik de Snow Fairy douchegel. Hij is echt super lekker zoet. En ik liep per ongeluk in de Bijenkorf langs de Mac counter en toen rekende ik opeens een nieuwe Pro Longwear Paint Pot af in de kleur Camel CoatZowel alleen als met Manon dook ik de Primark in. Ik heb ontdekt een voorkeur te hebben voor Primark sokken. Ze zijn zo leuk en lekker warm! Naast sokken kocht ik ook een koffiebeker voor onderweg, een paraplu met uiltjes en bruine enkellaarsjes die echt heerlijk zitten. Ik ben ook nog op zoek naar de zwarte versie, maar die heb ik hier in Rotterdam niet meer kunnen vinden.
Een shoplog van mij is niet compleet zonder nagellak, dus ik stel jullie niet teleur. Tijdens mijn shoptripje in Almere liep ik nog even de Douglas in en vond de OPI kleur A-Piers To Be Tan. Van Essie kocht ik twee nieuwe producten en drie oudere. Iedere beautyblogger wist er wel vanaf, Big Bazar had oude collecties opgekocht en verkocht deze voor slechts €2,99 per stuk! Ik als Essie fan moest wel langs de Big Bazar en kwam thuis met drie kleurtjes, Butler Please, She's Pampered en Snap Happy. Van de nieuwe herfstcollectie kocht in Vested Interest en nieuw in het Nederlandse assortiment is de nagelriem olie Apricot Oil.

Dit waren de leukste aankoopjes van de maanden september en oktober. Hier en daar kocht ik bijvoorbeeld ook nog een H&M Lippencil, een haarband, een Catrice Liquid Liner en een Made To Stay Inside Eye Pencil. Na de Grazia BBMC kocht ik ook nog een paar items BE Creative Make-Up, maar dat verschijnt nog in een aparte blogpost.

Liefs,
Deborah

7 opmerkingen: