20131108

Spam Your Blog!


Ik had even een blogvrij dagje ingelast gisteren, moet ook weleens kunnen. Toch mis ik het bloggen na één dag al heel erg. Zelf bloggen of het lezen van andermans blog, het blijft een heerlijk dagelijks ritueel.

Ik ontdek graag nieuwe blogs, dus ik vroeg mij af... Wie van mijn lezers heeft zelf een blog? Als jij nu bij jezelf dacht 'ik!!', dan is dit jouw moment om je blog bij mij in de comments van dit artikel te spammen!
Schroom niet! Laat bij de comments de url van jouw blog achter en vertel wat over jezelf en jouw blog. Zo kunnen we allemaal op elkaars blog ontdekken.Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties.

Veel plezier met spammen!!

Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Super leuk, dankjewel voor deze kans! Ik schrijf op mijn persoonlijke blog www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, lifestyle, events en mind. Ik schrijf veel voor andere blogs en websites en hier komen al mijn artikelen samen. Ik beleef er onwijs veel plezier aan en hopelijk jullie ook, see you there!

    BeantwoordenVerwijderen