20131109

BEAUTY | My OPI Nailpolishes


Één van de beautyproducten waar ik echt een zwak voor heb ik nagellak! Door de jaren heen heb ik een hoop nagellak verzameld. Je ontdekt vanzelf je favoriete nagellakmerken en één daarvan is zeker OPI. Ik geef toe, de prijs is wat mij vaak tegenhoud OPI nagellak te kopen, maar dat neemt niet weg dat dit merk regelmatig met de leukste collecties uitkomt. Tja, dan moet ik toch echt een keuze maken en de mooiste kleuren eruit pikken en dat gebeurd met veel zorg ;).
Vandaag laat ik jullie mijn OPI nagellakken zien!


V.l.n.r. Polka.Com, The Living Daylights, Excuse Moi, Get Your Number en Stay The Night

De glitterlakken van OPI blijven geweldig! Het liefste wil ik ze allemaal hebben, maar ik draag ze nooit zoveel... De nieuwe Liquid Sand formule vind ik heel erg bijzonder. Het effect staat heel leuk op de nagels. Het is alleen een pain in the ass om het te verwijderen. Gelukkig blijft de formule redelijk lang op de nagels zitten zodat je er extra lang van kan genieten.


V.l.n.r. Lucerntainly Look Marvelous, Russian To A Party, Every Month Is Oktoberfest en My Private Jet

Dit zijn de subtielere glitter/shimmer lakken uit mijn OPI stash. Op Every Month Is Oktoberfest na zijn dit oudere lakken van OPI. De buitenste twee kleuren kocht ik minstens drie jaar geleden en Russian To A Party kon ik goedkoop via Marktplaats krijgen. Ik moet zeggen dat ik Lucerntainly Look Marvelous en Russian To A Party bijna nooit gedragen heb. My Private Jet is een hele tijd favoriet voor mij geweest.


V.l.n.r. Grape Wall Of China, You Don't Know Jacques, Colour So Hot It Berns en Don't Pretzel My Buttons

De eerste lak uit het rijtje is er eentje uit het stenen tijdperk geloof ik. Deze had mijn zus nog in haar collectie staan en mocht ik van haar hebben. You Don't Know Jacques is ook één van mijn favoriete lakken geweest in het verleden. Het is een mooie neutrale kleur. De andere twee kreeg ik in een aanbieding te pakken (wat bijna uitzonderlijk is met OPI lakken..).


V.l.n.r. Dutch Ya Just Love OPI?, Lincoln Park At Midnight, Bling Dynasty, Cuckoo For this Color en Into The Night

Natuurlijk MOEST ik een lak kopen uit de OPI Holland Collection en dat werd Dutch Ya Just Love OPI?, een paarse lak met een subtiele gouden/oranje shimmer erin. Into The Night is een lak uit de OPI Spiderman Collection. Deze lak geeft een hele mooie glans en is echt een kleur waar je naar blijft kijken. Lincoln Park At Midnight verkies ik persoonlijk over de kleur Licoln Park After Dark. Ik heb ze een tijdje in de winkel staan vergelijken, maar de paarse ondertoon uit Lincoln Park At Midnight vond ik toch echt wel heel erg mooi.

De overige twee lakken kocht ik ook via Marktplaats voor een leuk prijsje, maar ook die heb ik eigenlijk nooit gedragen. Ik krijg het alleen niet over mijn hart om ze weg te doen..


V.l.n.r. Jade Is the New Black, Ski Teal We Drop, Dating A Royal en Nein! Nein! Nein! Ok Fine!

Al deze lakken heb ik onder de Nederlandse adviesprijs kunnen kopen. Nein! Nein! Nein! Ok Fine! bestelde ik vanuit Canada en de andere kleuren kocht ik in de leegverkoop van een Mooi Parfumerie filiaal. Ik ben dol op groene en blauwe nagellak en ik kon al deze kleuren echt niet laten liggen.


V.l.n.r. A-Piers To Be Tan, Natural Nail Base Coat en Start To Finish

A-Piers To Be Tan is de laatste toevoeging aan mijn OPI stash en komt uit de OPI San Fransisco Collection. Het is één van de bijzonderste lakken die ik in mijn collectie heb zitten!
Als basecoats heb ik Natural Nail Base Coat en Start To Finish. Beide zijn heel fijn in gebruik. Ze geven een dunne laag basecoat en beschermen mijn nagels tegen verkleuring door mijn nagellakken.Zoals jullie kunnen zien ben ik toch wel een beetje dol op OPI. Het is één van de eerste grote nagellak merken die ik leerde kennen en ze doen het qua collecties gewoon heel erg goed. Op het moment is de nieuwe OPI Mariah Carey Holiday 2013 Collection onderweg naar mij. Zodra ik deze binnen heb kunnen jullie Nail Of The Day posts verwachten met deze lakken.

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Je hebt echt mooi lakjes van o.p.i

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie collectie heb je al bij elkaar :) Ik ben ook echt gek op OPI nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie collectie! Volgens mij zijn Russian To A Party en Grape Wall Of China trouwens niet echt aan de opdruk te zien. :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn volgens mij gewoon heel erg oud, maar anders tja, ze waren toch heel goedkoop haha

   Verwijderen
 4. Wat heb je er veel! Die glitterlakken, wauw die zijn echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen