20131116

BEAUTY | Truly Yours Stopt!


Deze week is het nieuws naar buiten gekomen dat Truly Yours er helaas per direct mee gaat stoppen!

Twee jaar geleden kwam Truly Yours maandelijks met een beautybox uit. Het was de grote concurrent van Glossybox. Lange tijd is Truly Yours mijn favoriete box geweest, maar ik merkte de achteruitgang van de boxen en stopte mijn abonnement. Het was voor Truly Yours moeilijk om iedere maand leuke producten in de boxen te krijgen en heeft dus besloten ermee te stoppen.

Het is zonde dat zo'n leuke box er zoveel moeite mee heeft om het concept uit te blijven voeren. In Amerika zijn er vele boxen die het lang volhouden. Jammer dat het in Nederland blijkbaar een stuk moeilijker is.

Geen zorgen trouwens voor de mensen met een jaarabonnement, jullie krijgen het resterende bedrag terug (of hebben het al terug).

Wat vinden jullie ervan dat Truly Yours ermee stopt? Stappen jullie over naar andere boxen zoals de Glossybox of willen jullie geen beautyboxen meer ontvangen? Ik hoor graag wat jullie vinden, laat daarom je comment hieronder achter.

Liefs,
Deborah

4 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk nooit mee gedaan aan de boxen, het zag er altijd leuk uit, maar het is niks voor mij haha. Wel jammer dat Truly Yours ermee stopt en ik snap het ook wel als het zo moeilijk word om er iets leuks van te maken! want naar mijn idee kun je dan beter stoppen op je hoogtepunt dan doorgaan tot er helemaal niks meer van over is en misschien zelfs heel veel klachten krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het jammer dat Truly Yours ermee stopt. Volgens mij was het wel een redelijk betrouwbare box.
  Jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerlijk gezegd verbaasd het me niet heel erg... GB houd het vol omdat ze wereldwijd opereren,maar alleen de Benelux is blijkbaar gewoon een te kleine afzetmarkt. Ik vond de GB zowiso leuker dan de TY,maar ik denk dat het wel jammer is dat er nu helemaal geen concurrentie meer is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is het ook een voordeel dat er geen concurrentie meer is, wellicht kan Glossybox nu nog betere boxen produceren door ook samen te werken met bedrijven waar TY eerst mee werkte?
   Ach, misschien neem ik weer eens een keer een Glossybox!

   Verwijderen