20131221

❄ TAGS | All About Movies Tag ❄


Ik ben op internet twee verschillende tags tegen gekomen die over films gaan, de Movies Movies Movies tag en The Movies tag. Ik kan ze apart van elkaar doen, maar dat wordt zo dubbel op, dus ik heb de leukste vragen van beide tags overgenomen en er zelf de All About Movies Tag van gemaakt! Wil jij de tag zelf doen? Ik zou het leuk vinden als je dan mijn blog dan eventjes zou noemen.

Welke film kun jij keer op keer blijven kijken?
Ik ben altijd heel erg makkelijk met het blijven bekijken van films die ik al heb gezien. Ik ken mensen die dat nooit doen! Chick flicks kijk ik vaak keer op keer weer als ze bijvoorbeeld weer eens op tv te zien zijn. Zo heb ik Bridget Jones Diary zonder grap al zeker meer dan twintig keer gezien. Love Actually en The Holiday heb ik ook al heel erg vaak gezien. Ze blijven leuk!

Wat is de engste film die jij ooit hebt gezien?
Ik ben niet heel snel bang door een film, maar de Halloween en Saw films zijn echt wel creepy. Er is een film genaamd The Humand Centipede, ik heb hem nog niet gezien, maar van de trailer krijg ik al de kriebels. Als ik alleen thuis was en toevallig Halloween op televisie zag dan bleef ik altijd panisch  naar buiten kijken en checken of er echt niemand in huis was...Wie is jouw favoriete acteur/actrice?
Moeilijke vraag!! Een actrice die ik vaak heel erg leuk vindt is Emma Stone. Ik moet altijd zo om haar lachen, vooral in Easy A. Ook naar Anne Hathaway kijk ik graag. Er zijn zoveel goede acteurs, maar een acteur waar ik vaak toch wel met plezier naar kijk is bijvoorbeeld Leonardo Dicaprio. Tom Hanks vind ik ook een goede acteur.


Wie vindt jij de knapste acteur/actrice?
Een acteur waar menig vrouw warm van wordt is Ryan Gosling en die vind ik persoonlijk wel erg knap hoor! Liam Hemsworth is ook niet bepaald vervelend om te zien.
Een hele knappe actrice blijft Jennifer Anniston! Zij ziet er nog niet goed of misschien zelfs nog wel beter uit als tien jaar geleden. Mila Kunis is ook een hele mooie vrouw.


Als je even lekker wil huilen, welke film pak je dan?
Nou, heb je eventjes de tijd? Ik huil zo snel! Een film waar ik kapot bij ging was bijvoorbeeld Hachi en PS I Love You. Als het maar een beetje zielig is dan rollen de tranen al over mijn gezicht.

Welke film is echt een Guilty Pleasure?
Dat moet dan wel zo'n lekker foute teen movie zijn zoals Ten Things I Hate About You of Mean Girls. Altijd leuk, maar zo fout....


Wat is de leukste animatiefilm?
Despicable Me! Vooral het "It's so fluffy i'm gonna die!" stukje ga ik iedere keer weer door in een deuk. Zo leuk! Disney valt geloof ik niet onder animatie, maar ik zal waarschijnlijk altijd van Disney Classics blijven houden.

Welke film viel jou heel erg tegen?
Requiem For A Dream viel mij heel erg tegen. Door verhalen van vrienden had ik er veel van verwacht, maar ik vond het echt een vreselijke film!

Welke film vond jij achteraf toch wel erg goed?
Dat is de Lord Of The Rings trilogie. Jarenlang heb ik geroepen dat LOTD niets voor mij is. Gek genoeg wilde ik The Hobbit wel graag zien. Toen ik die eenmaal gezien had en hem toch wel erg leuk vond, keek ik in een week tijd alle drie de Lord Of The Rings films en vond ze fantastisch!


Wat is de meest bizarre film die je ooit zag?
Dat zou toch wel Requiem For A Dream zijn! Ik snapte geen zak van die hele film en het was echt heel erg bizar. De scenes waren zo vreemd gefilmd. Ik werd van de film op de één of andere manier opgefokt ofzo. De scenes met die moeder vond ik vreselijk.

Wat is de slechtste film ooit gemaakt?
Young Adult is heel erg slecht! Films zoals Disaster Movie zijn niet om aan te zien... Zonde van het geld waar het van wordt geproduceerd.

Wat vindt jij irritant als je samen met iemand (thuis of in de bioscoop) een film kijkt?
Waar ik mij in de bioscoop überhaupt aan irriteer is wanneer mensen met hun mobiele telefoon zitten te appen. Waarom ga je naar de film als je toch met je telefoon bezig bent?! Daarbij kan ik echt niet tegen mensen die tegen mij praten of vragen stellen tijdens de film. Kijk de film, daarna mag je wel praten haha


Als je drie films zou mogen aanraden aan iemand, welke zouden dat zijn?
Dat is uiteraard The Hunger Games, alle Harry Potter films (zien we gewoon maar als een volledige serie, dus telt als één haha) en Jobs vond ik ook erg goed, dus die zou ik zeker aanraden!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Hoe heet die acteur ook alweer waar je die afbeelding van heb geplaatst? Het is niet Leonardo DiCaprio... *denkt*
    Ow en ik denk dat ik deze ook op mijn blog ga doen, en zoals altijd zal ik verwijzen naar jouw blog :)

    BeantwoordenVerwijderen