20131216

❄ Blogmas | Final Give Away! ❄


Vol enthousiasme deden veel van jullie de afgelopen twee weken al mee aan mijn give aways. Deze week is de laatste Blogmas give away en dus de laatste kans om mee te doen. De laatste give away vindt ik zeer de moeite waard, dus scrol even naar beneden om te zien wat je kunt winnen.De Blogmas give aways staan in het teken van favorieten. In deze derde en laatste give away zitten een hoop favorieten van het afgelopen jaar. Ik laat je zien waar je precies kans op maakt.

 Als eerste koos ik voor twee lipbalsems, ik kon echt niet kiezen! Het zijn de Nivea Lip Butter in vanille & macadamia en de Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant, die ik afgelopen jaar noemde in mijn Weg met Droge Lippen artikel. Beide zijn perfect voor kapotte, droge lippen.

In de november 2012 favorites vertelde ik al over de Caudalìe eau micellaire démaquillante miscellaire water. Dit heb ik dit jaar zeker tot ver in de zomer gebruikt. Het is dus zeker niet de minste favoriet! Je ontvangt van mij een fles van 100ml. Daarbij krijg je twee samples van de GlamGlow maskers, gewoon om lekker uit  te proberen.

Snowcake van Lush, al jaren favoriet en alleen als Kerst Limited Edition te verkrijgen. Als je wint krijg je een blokje van 50 gr. Om de haren wat meer volume te geven, wat ik zelf totaal niet heb, gebruik ik graag een volume poeder. Voor de winnaar koos ik de Andrélon Get The Volume Powder.

Wat is een favorieten give away op mijn blog zonder nagellak?! Ik koos voor lakken van mijn twee favoriete nagellakmerken van het moment. Het zijn een fullsize Essie Vested Interest waar ik een Nail Of The Day over schreef en hij kwam langs bij mijn Favorite Fall Nailpolishes waarin je ook kon lezen over BarryM Countess.

Om dit pakket vol met mijn favorieten ter waarde van ruim € 50,00 te winnen moet je het volgende doen!

1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat jouw favoriete product van 2013 is,
3. Zorg dat je per e-mail kan bereiken zodat ik contact met je kan zoeken als je de winnaar bent,
4. Als je Twitter hebt zou ik het leuk vinden als je zou willen tweeten: "Ik doe mee aan de final
    Blogmas give away op Deborahschrijft.nl !!" met daarbij de hashtag #DeborahschrijftBlogmas
    (zodat ik het terug kan vinden)!

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 22 december 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares. Aan het einde van Blogmas, op maandag 23 december 2013, zal ik de drie winnaressen van alle drie de give aways bekend maken en daar ook contact mee zoeken!

Doe vooral mee en veel succes!

Liefs,
Deborah

8 opmerkingen:

 1. Wat lief dat je dit weggeeft Deborah! Ik doe graag mee, hou van winacties al win ik haast nooit, het valt te proberen ;)

  Mijn favoriete product dit jaar was met stipt mijn Lady Speedstick. Zo zacht voor je huid en het werkt perfect! Ik wil niks anders meer :)

  Liefs,
  Kim

  mail: info@vintageandbeauty.com (geef liever niet mijn prive)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk ik heb alles gedaan behalve twitter, want dat gebruik ik helaas niet, wat een geweldig pakket is dit. Het zijn allemaal items die ik wel kan gebruiken. mijn mail is manonboerakker@hotmail.com , mijn lievelings product is that vanilla moment van treacle moon, die is zo heerlijk onder de douche.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet is de Benefit Oxygen Wow foundation. Eindelijk een foundation die past bij mijn lichte huidskleur die een natuurlijke dekking heeft én hydrateert waardoor ik in de loop van de dag geen last meer heb van een trekkerig gevoel.

  Ik volg je op Facebook en Bloglovin', maar heb geen Twitteraccount,

  Alvast een hele gezellige kerstdagen!
  Liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woah cool! Ik doe mee met ze allen :D

  tamaradresens@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Favoriet product 2013 (en 2012) is Revitalash.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik doe mee
  bloglovin en facebook gedaan; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook graag mee en heb alle stappen gedaan.Ik heb meerdere favoriete producten, moeilijk om te kiezen.:)

  butterflyprincipessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk pakketje,ik doe graag mee!
  Heb alle stappen gedaan! Mijn favoriet van 2013 is de Vineyard Peach bodyscrub van The Bodyshop :-)
  Mijn email is lisanne 22 12 @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen