20131201

❄ Blogmas | Give Away Week 1 ❄


Merry Blogmas everybody!!

Ik kan bijna niet geloven dat de laatste maand van 2013 is begonnen! Zoals ik in het artikel van afgelopen vrijdag al vertelde gaat Blogmas van start en daar hoort iedere week een give away bij. Daarom ga ik Blogmas goed van start met de allereerste give away!

Tot 24 december zal er iedere week een nieuw give away online komen met persoonlijke favorieten van het afgelopen jaar die jullie kunnen winnen! In deze eerste week kun je drie van mijn favoriete make-up producten van het jaar winnen.Ik heb drie van mijn favoriete oogmake-up producten uitgekozen voor de give away van deze eerste week van Blogmas. Het allereerste product is één van de beste mascara's, Maybelline The Falsies Volume Express mascara in de waterproof versie. Tijdens het natte winterweer heb je een goede waterproof mascara nodig. Naast dat The Falsies een regenbui overleefd geeft het oog nog eens een prachtig vol effect aan de wimpers. In mijn februari Favorites kwam deze mascara voorbij.

In mijn oktober Favorites vertelde ik over twee Catrice producten die ik heel erg graag gebruik. Het zijn de Liquid Liner Waterproof en de Made To Stay Inside Eye Pencil. De liner en het huidskleurige potlood (die ik op de waterlijn gebruik) blijven gedurende de dag goed op hun plek zitten. De Liquid Liner is fijn in gebruik, goed zwart en super waterproof en ook het Made To Stay pencil blijft goed zitten op mijn waterige oogjes.

De afgelopen maand heb ik bijna geen andere oogproducten gedragen. Ik geef één van jullie graag de kans om deze combinatie zelf uit te proberen. Wat moet je doen om kans te maken op dit setje favoriete oogmake-up t.w.v. €21?

1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat dit jaar jouw favoriete oogmake-up was,
3. Zorg dat je per e-mail kan bereiken zodat ik contact met je kan zoeken als je de winnaar bent,
4. Niet verplicht, maar ik zou het wel leuk vinden als je op social media misschien #DeborahschrijftBlogmas zou willen gebruiken!

Je kunt meedoen aan de give away tot zondag 8 december 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares. Aan het einde van Blogmas, op maandag 23 december 2013, zal ik de drie winnaressen van alle drie de give aways bekend maken en daar ook contact mee zoeken!

Doe vooral mee en veel succes!
Deze give away is inmiddels gesloten!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. leuke give away, ik doe graag mee! mijn mail adres is: joyce@joyfromjoyce.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke actie, ik volg je. Mijn favoriete make up van dit moment is m'n naked 'Flushed' (combinatie van highlighter, bronzer en blush). Werkelijk perfect, voelt heerlijk aan, tekent mooi en geeft mij een fris kleurtje, alsof ik een uur buiten heb gelopen (handig, vooral in de winter).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe graag mee. Mijn favoriete oogmake-up? Die heb ik eigenlijk niet echt. Sowieso gebruik ik niet dagelijks oogmake-up. Ik experimenteer graag en pas kleuren aan aan mijn outfit.

    BeantwoordenVerwijderen