20131226

❄ Blogmas | Give Away Winners ❄

 
Eindelijk is het zover! Een paar dagen later, voor mij drukke en vermoeiende dagen na mijn Lyon tripje, dan beloofd zal ik de winnaar bekent maken van de Blogmas give aways! Sinds de eerste dag van december konden jullie meedoen aan drie verschillende give aways. Wat hebben veel van jullie gereageerd, super tof! Met de fruitmachine heb ik drie random winnaars gekozen voor de drie prijzen. Scrol snel naar beneden om te zien of jij één van de winnaars bent.
 
Give Away 1
 
De eerste give away bestaat uit drie favoriete oogmake-up items, Maybelline The Falsies, Catrice Liquid Liner Waterproof en Catrice Made To Stay Inside Eye Pencil. De winnaar van dit setje is geworden:
Joyce! 
Give Away 2
 
Met veel enthousiasme reageerden velen van jullie op de tweede give away. Deze tweede give away bestaat uit 8 Yankee Candle Waxtarts in de geuren Sugared Apple, Mandarin Cranberry, White Christmas, Salted Caramel, Merry Marshmellow, Christmas Eve, Christmas Cookie en Vanilla Chai. Geuren die wat mij betreft perfect bij het seizoen passen. Mijn persoonlijke favorieten zijn Mandarin Cranberry, Merry Marshmellow en Christmas Cookie.
De winnaar van dit Yankee Candle pakketje is geworden:
 
Kim B. !
Give Away 3
 
En dan de allerlaatste give away is het bovenstaande pakket ter waarde van ruim € 50,00! In dit pakket zitten de volgende favoriete producten, Nivea Lip Butter in Vanille & Macadamia, Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant, Caudalìe eau micellaire démaquillante miscellaire water, twee samples van de GlamGlow maskers, Snowcake van Lush van 50gr., Andrélon Get The Volume Powder, Essie Vested Interest en BarryM Countess!
Ook op deze laatste give away hebben velen van jullie gereageerd, maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is geworden:
 
Lidewij! 
 
Gefeliciteerd meiden!! Jullie hebben van mij een mailtje ontvangen ter bevestiging en waarin ik vraag om jullie adresgegevens zodat ik de prijzen op kan sturen.
 
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen. De volgende give away zal vast niet lang op zich laten wachten aangezien ik bijna de 100 volgers via Bloglovin' heb bereikt en daar natuurlijk een leuke give away bij hoort!
 
Nog een hele fijne Kerst allemaal!
 
Liefs,
Deborah


4 opmerkingen:

  1. Wow, wat onwijs superlijk dat ik dat fantastische pakket heb gewonnen! Superleuke verrassing op tweede kerstdag :D en ook héél leuk om te zien dat je al zoveel volgers hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Joyce, Kim en Lidewij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super lief dat ik heb gewonnen Deborah! Heel erg bedankt :)

    BeantwoordenVerwijderen