20131209

❄ BEAUTY | My Current Skincare Routine ❄


Sinds een aantal maanden heb ik nieuwe producten aan mijn huidverzorgingsroutine toegevoegd. Inmiddels heb ik een compleet nieuwe routine voor mijn huid dan aan het begin van het jaar. Ik ben er tot nu toe tevreden mee. Daarom laat ik jullie vandaag de huidverzorging zien die ik dagelijks en wekelijks gebruik.Sinds juli gebruik ik iedere dag trouw de Lóreal Sublime Soft Micellair Water. Hiervoor gebruikte ik het watertje van Caudalie, maar ik grijp nu iedere keer weer naar deze fles. Ik gebruik een klein beetje op een wattenschijfje. Mijn huid voelt heerlijk schoon, mijn make-up (zelfs mijn waterproof mascara) verwijderd het micellaire water helemaal en het irriteert mijn huid op geen enkele manier. Love!Voor een intensieve reiniging gebruik ik bovenstaande producten. Mijn huid reinig ik iedere dag met de Purity 3-in-1 cleanser, meestal in combinatie met de reinigingsborstel van No.7 die ik in Londen kocht. Eigenlijk zou ik heel graag de Clarisonic willen testen, maar die vind ik echt te duur. Voorlopig bevalt de No.7 reiniger mij prima.

Als ik mijn gezicht heel mild wil reinigen gebruik ik de foam cleanser van Caudalíe. Om de dode huidcellen te verwijderen scrub ik een paar keer per week mijn huid met de St. Ives Apricot Scrub. De scrub ruikt heerlijk naar abrikozen en de scrub is niet te grof. Erg jammer dat deze scrub niet in de Nederlandse drogisterijen te koop is.In oktober ontving ik in de Grazia goodiebag een Ahava Time To Hydrate setje. Als dagcrème gebruik ik uit het setje de Essential Day Moisturizer. Mijn huid is best lastig en lijkt snel puistjes te krijgen wanneer ik nieuwe moisturizers probeer. Gelukkig reageerde mijn huid hier super goed op. Dit is een blijvertje!Buiten de dagelijkse verzorging verwen ik mijn huid zo nu en dan met een fijn masker. Ik heb twee producten die mijn huid heerlijk lijkt te vinden. In Berlijn kocht ik twee producten van de Visibly Clear lijn van Neutrogena. De 2-in-1 reiniger en masker breng ik regelmatig aan als masker. Er zit salicylzuur in, een Beta Hydroxy zuur, dat exfoliërend werkt voor de huid. Het chemisch exfoliëren verwijderd de dode huidcellen zonder de huid te beschadigen (bron: Jetske Ultee). Het masker voelt heerlijk fris aan. Na het gebruik voelt mijn huid heel erg schoon aan. Als je het kan vinden, bijvoorbeeld in Duitse drogisterijen, raad ik je echt aan een tube mee te nemen!

Als overnights masker gebruik ik de andere sample uit het Ahava setje uit de Grazia goodiebag. Het is de Hydration Cream Mask. Voor het slapen breng ik na de reiniging een dun laagje op mijn huid aan en ga dan slapen. Super simpel en het resultaat is een zachte "volle" huid in de ochtend. En met vol bedoel ik dat mijn gezicht er gezond uitziet.Zolang ik de huidverzorgingsroutine  met regelmaat gebruik merk ik dat mijn huid er gezond uitziet en dat ik minder onzuiverheden heb in mijn T-zone! Ik ben blij nu eindelijk fijne producten in mijn routine te hebben.

Welke producten gebruik jij bij de dagelijkse huidverzorging? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten