20131222

❄ Blogmas | My Favorite Blogs In 2013 ❄Ik vind het heel erg leuk om voor mijn eigen blog te schrijven, maar daarnaast ben ik ook gek op het lezen van andere blogs! Via Bloglovin' houdt ik alle posts bij van mijn favoriete blogs. De laatste tijd is mijn lijstje van te volgen blogs nogal gegroeid. Toch heb ik een select groepje blogs die mijn favoriet zijn en het leek mij leuk om jullie te vertellen welke blogs dat zijn.

Annemerel.com

De blog van Annemerel (Annemerel.com) volg ik al een flink aantal jaar! Annemerel schrijft met veel humor en ik kan mij vaak heel erg herkennen in situaties die zij beschrijft. Zo noemt zij haar uitgaven tijdens shoptrips regelmatig investeringen. Laten we eerlijk zijn, dat is shoppen toch ook?! ;)
Ze schrijft voornamelijk over haar eigen leven en hardlopen. Nu heb ik niets met hardlopen, maar door Annemerel zou ik er bijna aan gaan beginnen. Ik lees ook graag haar Friday Favorites, Lijstjes en Love artikelen. En stiekem ben ik super jaloers op haar vele leuke reisjes!

Veracamilla.nl

Van alle beautyblogs die Nederland rijk is vindt ik Vera (Veracamilla.nl) één van de leukere blogs. Zij probeert altijd een andere draai aan een review te geven waardoor ik de review vaak wat leuker vind dan op andere blogs. Vera is een beautyblogger, maar haar non beauty artikelen lees ik misschien nog liever dan de artikelen die over beauty gaan. Haar video's zijn ook erg leuk. Dit jaar ging Vera op zichzelf wonen en daar schreef en vlogde ze over. Dat vond ik zo leuk om te volgen!

Culy.nl
Dat ik gek ben op eten is volgens mij geen geheim. Dit jaar ontdekte ik, onder andere door Annemerel, de blog van Monique genaamd Culy.nl! Voor recepten, de laatste Food nieuwtjes en kook tips kun je terecht op deze super leuke blog. Culy.nl doet het zo goed dat er zelfs een boek, The Culy way of life, is uitgekomen dit jaar! Je snapt dat ik dat boek stiekem heel graag wil hebben.

The Last Days Of Spring

Last Days Of Spring is de blog van Marlous die ik ook al een aantal jaren lees. Marlous schrijft over haar eigen leven, travel, food en interieur! Ik vind haar posts super leuk, heel creatief en vooral heel erg herkenbaar dat het van haar komt. Ik vind de manier van schrijven van Marlous erg fijn en dat maakt haar artikelen lekker leesbaar. Zeker een aanrader!

Team Confetti
De laatste blog die ik dit jaar heel erg graag las is Team Confetti. Ten eerste, hoe cute is die naam! Team Confetti is een blog van Olga en Meike. Zelf noemen ze het een Van-alles-en-nogwat blog en eigenlijk is het dat ook. Van DIY's tot food en van interieur tot een beetje beauty, het komt allemaal voorbij op Team Confetti. Het aantal volgers van deze blog is keihard gegroeid dit jaar en dat verdienen ze, want Team Confetti is toch wel één van de unieke blogs die ik ken. Check hun site zeker eens een keertje!

Welke blogs las jij dit jaar met veel plezier? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen: