20131211

❄ BEAUTY | Nail Of The Day Sequin Explosion ❄


Glitter Glitter Glitter. Tijdens de feestdagen kan ik er geen genoeg van krijgen. Lóreal blijkbaar ook niet. Vorige week liet ik de fantastische swatches van de lak Bling Bling Bang al zien. Uit dezelfde Color Riche Carat Collection komt ook Sequin Explosion.

De naam liegt er niet om. Het is een lak vol met kleine en grovere glitters in allerlei kleuren. Sequin Explosion doet mij verdacht veel denken aan OPI Rainbow Connection uit The Muppets collectie.


Sequin Explosion is heel erg leuk als topcoat, maar helemaal geweldig is hij als je hem als dekkende lak op alle nagels draagt. Dan glimmen jouw nagels je tegemoet!

Op de foto's draag ik één laagje. Als je een beetje met de glitters speelt zoals ik deed kom je al heel erg veel. Deze ene laag ziet er al behoorlijk dekkend uit. Net als Bling Bling Bang is de lak is niet te dik zodat je na twee lagen een super dikke laag nagellak op je nagels hebt zitten die niet wilt drogen.

Momenteel is Lóreal Color Riche Sequin Explosion nog steeds verkrijgbaar. Per stuk kosten de lak €5,99 en is bij alle Lóreal schappen bij de drogisterijen te koop.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten