20131207

❄ Blogmas | Reminder Give Away Week 1 ❄


Fijn weekend allemaal! Heeft iedereen een leuke pakjesavond gehad deze week?

Ik wilde jullie er nog graag aan herinneren dat je tot en met morgenavond 23:59 uur mee kan doen aan de eerste give away van Blogmas hier op Deborahschrijft!Als je meedoet maak je kans op een Maybelline The Falsies Waterproof mascara, Catrice Made to Stay Inside Eye Pencil en een Catrice Liquid Liner Waterproof!

Wat moet je doen om kans te maken op dit setje favoriete oogmake-up t.w.v. €21?

1. Volg mijn blog via Bloglovin' en Facebook,
2. Laat een comment bij deze post achter waarin je vertelt wat dit jaar jouw favoriete oogmake-up
    was,
3. Zorg dat ik je per e-mail kan bereiken zodat ik contact met je kan zoeken als je de winnaar bent,
4. Niet verplicht, maar ik zou het wel leuk vinden als je op social media misschien #DeborahschrijftBlogmas zou willen gebruiken!

Je kunt dus meedoen aan de give away tot morgen zondag 8 december 2013 23:59 uur. Vervolgens kies ik random een winnares. Aan het einde van Blogmas, op maandag 23 december 2013, zal ik de drie winnaressen van alle drie de give aways bekend maken en daar ook contact mee zoeken!

Doe vooral mee en veel succes! Vanmiddag kunnen jullie nog een gewoon Blogmas artikel verwachten.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten