20131204

❄ Blogmas | This Month November 2013 ❄


Jeetje, voor mijn gevoel was november pas net begonnen en nu is het alweer december, de laatste maand van het jaar! Enerzijds ben ik wel een beetje klaar met dit jaar en kan ik niet wachten om met een nieuw jaar fris van start te gaan. Anderzijds is het jammer dat een jaar zo snel voorbij gaat...
Heel spannend was november niet, maar hier en daar was het best wel leuk.
Ik kreeg van mijn werk een prachtige box bloemen... Alleen stonken ze echt heel erg! Het bleken die soort bloemkooltjes te zijn. Aan het begin van de maand kocht ik bij de kringloopwinkel een kastje. Qua formaat is hij perfect voor mijn kamer en past precies achter mijn bureau! Van de kleur wordt ik niet zo warm, maar ik wil hem nog schuren en verven.
In het centrum van Rotterdam opende de Flying Tiger afgelopen maand. Tijdens het shoppen kon ik als dat leuks daar niet weerstaan en vulde mijn winkelmandje. Klik hier voor de shoplog.

    

Selfie time!Chillen en Mad Men kijken. Beste tijdsbesteding tijdens de koude wintermaanden. Mijn ouders waren deze maand in het weekend een avondje uit eten. Had het huis voor mezelf. Geen party, geen vrienden over de vloer, maar gewoon even heerlijk genieten van de rust haha.Het was theater maand! Soort van dan... Ik ben naar drie voorstellingen geweest. In het Oude Luxor zag ik Sara Kroos met de première van haar show Van Jewelste. In het Nieuwe Luxor zag ik Red Yellow & Blue van Isabelle Beernaert, waar ik een kleine recensie over schreef. Als laatste zag ik de try-out van Louter Liefde van Murth Mossel in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.Met vriendinnetje Ib ging ik heerlijk lunchen bij ShabuShabu! We hebben ons volgepropt en gezellig zitten kletsen.

    

Heerlijk om tante te zijn! Love them! En gelukkig zijn ze de kids net zo maf als hun tante haha
Christmas time came early here! Ruim twee weken geleden kon ik de verleiding niet weerstaan en zette mijn kerstdecoraties in mijn kamer. Super gezellig. Voor Suus kocht ik Primark een schattig halsbandje waar Ho Ho Ho op staat.

Tijd om te genieten van de allerlaatste maand van 2013!
Liefs,
Deborah

1 opmerking:

  1. Ik wil ook naar Sara Kroos en Red Yellow & Blue van Isabelle Beernaert!!

    BeantwoordenVerwijderen