20131229

❄ What I Got For Christmas 2013 ❄


Vandaag laat ik jullie in een kleine fijne blogpost zien wat ik dit jaar kreeg voor Kerstmis! Met mijn ouders, zus en neefje heb ik op eerste kerstdag cadeautjes uitgewisseld en uitgepakt.Beauty stuff! Van mijn zus kreeg ik een ICI Paris XL bon, een Catrice lakje en een Sally Hansen Fuzzy Coat lak. Mijn ouders gaven mij een heerlijke Lush bruisbal, mijn favoriete geur was op dus ik kreeg een nieuw flesje Dolce & Gabbana The One en ik kreeg de Benefit Rockateur blush!! The One en Rockateur stonden op mijn wishlist, dus ik ben super happy!Aangezien ik Ik Hou Van Holland erg leuk vindt kreeg ik van mijn zus Het Verjaardagsspel! Leuk voor spelletjesavonden met vrienden of familie.


En als laatste, waar ik super blij mee ben, kreeg ik van mijn ouders het (kook)boek The Culy Way Of Life van Monique van Loon van Culy.nl! Ik heb hier zoveel goeds over gelezen en gehoord! Nu kan ik er zelf lekker doorheen gaan bladeren en recepten gaan proberen.

Wat hebben jullie gekregen voor Kerst? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

5 opmerkingen:

 1. Leuke kerstcadeautjes! ik vind het nagellakje heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeautjes! Een fuzzy coat staat bij mij ook nog op m'n wishlist, die zijn zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb van m'n schoonouders een tijdschrijft en chocolaatjes gekregen! Dit jaar hebben we verder geen cadeautjes gedaan. Maar dat komt voornamelijk doordat we 1. begin december allebei jarig zijn en 2. we een kitten geadopteerd hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kitten was natuurlijk al een kerstcadeau op zich! :D

   Verwijderen