20140119

COMING SOON | Coming To Cinemas This Winter 2014

De winter is al een maand oud, maar zo voelt het buiten totaal (nog) niet! Toch is de winter voor mij een periode waarin ik veel films kijk en waarin ook veel goede films uitkomen. Ik heb een kijkje genomen wat er tot eind maart in de bioscopen komt en ik heb mijn favorieten uitgekozen.

30 januari 2014
I, Frankenstein


Iedereen kent het verhaal van Frankenstein wel. In I, Frankenstein wordt dit verhaal naar een ander niveau getild. Het is een moderne actiethriller geworden. Met in de hoofdrollen Aaron Eckhart en bill Nighy.

"Het wezen van Dr. Frankenstein, Adam (Aaron Eckhart), heeft het tot nu toe door een genetische afwijking overleefd. Aangekomen in een duister metropolis, belandt hij in een eeuwenoude strijd tussen twee onsterfelijke clans."

Klik voor meer toffe films verder.13 februari 2014
That Awkward Moment


Mijn Guilty Pleasure crush Zac Efron is terug op het witte doek met een romantische komedie!

"Wanneer Mickey gedumpt wordt door zijn vriendin besluiten zijn twee beste vrienden Jason (Zac Efron) en Daniel hem te steunen door een pact te sluiten waarbij ze samen zo lang mogelijk single blijven.
Al snel komt de liefde om de hoek kijken en valt dit plan in het water. Op alle mogelijke manieren proberen ze elkaar wijs te maken dat ze nog steeds single zijn, wat leidt tot een hoop grappige en ongemakkelijke situaties binnen hun vriendschap en 'relaties'."

27 februari 2014
Anchorman 2: The Legend ContinuesNa 10 jaar is hij er dan eindelijk... Anchorman 2! Will Ferrell, Paul Rudd, Christina Applegate en Steve Carell zorgen voor een goede work out voor je lachspieren!

"In Anchorman 2: The Legend Continues keert het gehele nieuwsteam van de populaire nieuwslezer uit San Diego, Ron Burgundy (Will Ferrell) terug. Zijn vrouw en mede-nieuwslezer Veronica Corningstone , weerman Brick Tamlan (Steve Carell), 'roving reporter' Brian Fontana (Paul Rudd) en sportman Champ Kind. Samen nemen ze de allereerste 24-uurs nieuwszender onder handen."

20 februari 2014
12 years a slaveVorige week werd 12 years a slave nog bekroond met een Golden Globe voor beste dramafilm en is groot kanshebber op een Oscar.

"12 Years a Slave is gebaseerd op het ongelofelijke verhaal van Solomon Northup. Hij leefde in de 19e eeuw, voorafgaand aan de Amerikaanse burgeroorlog, als vrije zwarte man met zijn gezin in New York.
Dan wordt Solomon ontvoerd en verkocht als slaaf in het zuiden. Hij vecht om niet alleen te overleven, maar ook zijn waardigheid te behouden. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van een slaveneigenaar (Michael Fassbender) en onverwachte vriendelijkheid. Na 12 jaar ontmoet hij een Canadees (Brad Pitt) die zijn leven voorgoed verandert."

27 maart 2014
Divergent


Velen kennen misschien de Divergent boekenreeks van Veronica Roth wel. Na het grote succes van The Hunger Games films kon een film van deze populaire reeks niet uitblijven! Als je gek bent op The Hunger Games dan zal Divergent jou ook zeker aanspreken. In de film speelt onder andere Kate Winslet.

"In de stad Chicago is de toekomstige maatschappij opgedeeld in vijf groepen. Alle 16-jarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen.
Tris Prior breekt met haar familie en kiest voor de groep Onverschrokkenheid, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is. Tijdens de zware en gevaarlijke inwijding moet ze haar grootste angsten onder ogen komen en leert ze om te vechten. Daarnaast begint ze nieuwe vriendschappen en valt voor haar leider Four.
Ondertussen draagt Tris een groot geheim met zich mee, haar persoonlijkheidstest gaf aan dat ze ‘afwijkend’ is en bij meerdere groepen zou passen. Deze uitslag moet ze geheim houden – maar waarom is dit zo levensbedreigend?"

Welke film spreekt jou aan? Of zijn er andere films in verwachting die jou aanspreken? Ik lees het graag bij de comments!

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten