20140117

LOVE | Soap & Glory


Het ruikt heerlijk, is roze en één van de fijnste lichaamsverzorgings merken die ik ken... Het is Soap & Glory! Een jaar of twee geleden kocht ik mijn eerste Soap & Glory producten in Londen en sindsdien ben hooked!Soap & Glory is een fun, fresh, fearless, fantastic Brits beauty merk. De productlijn van Soap & Glory bevat producten voor bad, lichaam en huid. Het merk heeft zelfs een make-up lijn.
Als ik aan Soap & Glory denk dan denk ik vooral aan de vrolijke roze verpakkingen. De herkenbare verpakkingen vallen zeker op in de drugstores. Ook geeft Soap & Glory super leuke namen aan haar producten. Zo is er de super plumping lipgloss Sexy Mother Pucker en de scrub Flake Away.Ik heb van de douche en lichaamsverzorgingsproducten toch al wel wat uitgetest, maar de make-up van Soap & glory moet ik nog steeds een keertje kopen om te testen. Inmiddels heb ik een flink aantal favoriete producten. Favorieten sinds dag één zijn de Hand Food handcrème, The Righteous Butter bodybutter en de Flake Away lichaamsscrub. De geur is heerlijk, deze drie producten hebben de echte signature scent van Soap & Glory, en ze maken de huid onwijs zacht! De Clean On Me douchegel die uit dezelfde geurlijn komt is heerlijk voor onder de douche.
Soap & glory producten gebruik ik bijna dagelijks en zou het niet uit mijn routine willen misschien.

Helaas is Soap & Glory niet in Nederland te koop, maar als je een tripje naar onze oosterburen geen probleem vindt, dan is Soap & Glory in de Duitse Douglas filialen te koop. Ook in Groot Brittanië, de Verenigde Staten en Canada is het merk te koop. Het zou fantastisch zijn als Soap & Glory ooit nog eens op de Nederlandse markt zou verschijnen! Ik ben er een groot voorstander van en ik weet zeker dat heel veel meiden Soap & Glory fantastisch zouden vinden!

Waren jullie al bekend met (de producten van) het merk Soap & Glory?

Liefs,
Deborah Dekker

3 opmerkingen:

 1. Ik heb sinds kort de cream and soaper set.
  Handcreme en handzeep.
  Kwam deze tegen in de online shop van Douglas.Het is ook het enigste dat ze hebben van Soap and Glory.....helaas.
  Ik was al een poos zo nieuwsgierig naar dit merk dat ik het gekocht heb en het is heerlijk!!
  Hopelijk breidt Douglas de producten uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit nog niet maar wat ziet het er heeeeerlijk uit! Ik wil :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een verslaving. vooral de 2 voor 3 aanbiedingen. in UK is het trouwens alleen bij Boots te koop

  BeantwoordenVerwijderen