20140128

BEAUTY | Shoplog Januari o.a. Hema, Urban Decay & Lush


Deze maand heb ik niet super veel geshopt, maar hé de maand is nog niet over..., maar ik heb wel een aantal hele leuke dingen gekocht! Toevallig is ook heel veel ervan roze... Kijken jullie mee naar mijn geshopte items?
Online van de H&M Home lijn kocht ik het gestreepte kussenhoesje. Ik begin inmiddels een hoop hoezen te verzamelen, het is zo leuk om ze af te wisselen.
Bij de Hema spotte ik een fotolijst met een soort prikbord aan de binnenkant! Super tof! Een leuke manier om foto's en bioscoopkaartjes of iets dergelijks in te bewaren. Bij de Action kocht ik het kleine waxinelichthoudertje voor maar 50 cent en de grotere bij de Big Bazar voor €1,20 geloof ik. Lekker cheap, maar heel erg leuk.Ook bij de Hema kocht ik een nieuw flesje Dip&Clean Nail Polish Remover. Op het station bij I Am kocht ik nieuwe haarelastiekjes en ik was ook nog heel snel in de Flying Tiger te vinden na het werk en kocht een scrubwant (in plaats van een scrub handschoen, ik heb altijd ruzie met de vingers van een handschoen..) en de houten ondergrond is eigenlijk een houten bord van Flying Tiger.De Lush Valentijnscollectie ligt in de winkel. Ik wilde gewoon eventjes zien, oké vooral ruiken, wat de producten waren en werd op slag verliefd op de twee massagebars. Ik wist mij nog even in te houden, maar een week later moest ik ze toch echt hebben onder het mom voor mijn blog. Hahaha Ik kan ook geen weerstand bieden aan Lush! Dit zijn Tender Is The Night en Close ToYou. Love!

Na anderhalve week wachten was daar eindelijk mijn Beautybay.com bestelling. Naked 3 is in the house! Ik ben verliefd op de Naked palettes van Urban Decay, dus toen de geruchten over Naked 3 waar bleken te zijn stond deze beauty direct op mijn wishlist and now it is mine. Van de Beautybay eigen merk lijn kocht ik een tangle teezer borstel. Omdat ik voor een iets snellere verzending koos (wat niets uit bleek te maken aangezien vriendin Manon net zo snel haar palette binnen had) kreeg ik er een mini Eyeko Skinny Liquid Eyeliner bij. Leuk voor op reis!
Verwacht snel een review van het Urban Decay Naked 3 palette!

En dat was alweer mijn shoplog! Ik heb nog wat dingetjes op het oog, dus misschien is het stiekem weer tijd voor een wishlist. Daar gaan mijn voornemens voor het minder uitgeven van geld haha.
Hebben jullie nog wat leuke dingen geshopt? In de sale misschien?

Liefs,
Deborah

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie aankopen, ik wil nog steeds dolgraag het palet van Urban Decay! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke aankopen heb je gedaan, die brush wil ik ook wel uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien leuk als ik er een kleine review over schrijf?

   Verwijderen
 3. Jaaaa, Naked 3! ik wil hem ook nog!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen, die oogschaduw pallet is echt super gaaf !

  BeantwoordenVerwijderen