20140112

TAGS | The Guilty Pleasure Tag

Op de blog Team Confetti en een aantal andere blogs kwam ik de super leuke tag over Guilty Pleasures tegen. In de tag heb je het over de dingen die je stiekem heel leuk vindt, maar waar je je toch een beetje voor schaamt!

Bron Tumblr

FILM: Chick Flicks
Eigen is iedere chick flick, vooral de teen movies, een echte guilty pleasure. Het verhaal is vaak niet zo bijzonder, maar oh zo leuk! Films zoals Mean Girls, Bridget Jones Diary, Monte Carlo, The Ugly Truth, The Perfect man, Raise Your Voice, She's The Man etc. etc. Love it!


SERIE: Extreme Cheapskates
Laatst was ik wat aan het zappen en kwam ik op TLC de serie Extreme Cheapskates tegen. Wat een heerlijk foute serie! Het is een serie over extreem gierige Amerikanen die alles doen om geld te besparen. En dat gaat soms best ver. Heerlijk om te kijken en een soort plaatsvervangende schaamte te voelen.

KLEDING: panter harem broek met sloffen
Fouter dan fout, maar het zit zo lekker... de harem broek. Ik draag ze alleen maar thuis en het liefste mijn panter print broek met tartan print sloffen! Aantrekkelijk is het zeker niet, dus de ultieme guilty pleasure outfit.

Bron Tumblr

CRUSH: Zac Efron
Gek genoeg is de eerste persoon die mij te binnen schiet Zac Efron. Zo hot en happening zoals tijdens zijn High School Musical dagen is hij niet meer. In 2013 kwam er slechts één film uit waarin hij speelde, maar iedere keer als ik hem voorbij zie komen dan wordt ik daar toch wel heel erg vrolijk van.ABSURDE VERZAMELING / BELACHELIJKE AANKOOP: Nagellak en dvd's
Ik heb volgens mij een bovengemiddelde verzameling dvd's en nagellak. Ik ben de laatste maanden wel aan het ruimen. Op Bol.com heb ik een flink aantal dvd's staan en via marktplaats probeer ik van veel Catrice en Essence nagellak af te komen, maar ik heb nog steeds een flinke verzameling van beiden over.


Bron Tumblr

ACTIVITEIT: Slapen!
Ik kan zoveel meer dingen op mijn vrije dag doen dan slapen, maar ik doe niets liever dan extra lang op mijn bed blijven liggen. Ik heb dan ook echt een zeer serieuze relatie met mijn bed. We zien elkaar ieder dag :D. Nee, even serieus, ik ben dol op slapen. Ik kan het overal, op ieder tijdstip en het maakt niet uit of het een power nap is of 12 uur lang.SNACK: Apenkoppen en Anta Flu
Ik heb de laatste maanden een lichte verslaving ontwikkeld voor Apenkoppen en Anta Flu. De Apenkoppen probeer ik al eventjes te laten staan, maar de Anta Flu.... Ik ben er dol op!


MUZIEK: One Direction
Als 24-jarige vraag ik mij soms af waarom ik de muziek van One Direction toch zo leuk vindt. Mijn 14-jarige nichtje is mega fan, maar ik sta net zo hard mee te zingen met hun liedjes. Of dat erg is? Neuh, dat niet. Of ik mij ervoor schaam? Uhm, soms wel ja haha. Mijn favoriete nummers zijn One Way Or Another en Best Song ever.

Ik tag iedereen die de tag over wilt nemen!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Haha leuke antwoorden! Ik heb de tag een tijd geleden ook gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeh die snoepjes zijn lekker maar ik eet me er altijd ziek aan :P En die serie kijk ik ook graag, echt idioot hoe ver mensen gaan. Zoals bijv. meer huur betalen als je vaker de wc doortrekt.. echt serieus haha :P

    BeantwoordenVerwijderen