20140107

Update | No Update?

Excuses! Sorry dat er vandaag (maandag) geen artikel online was. Morgen (dinsdag) zal er ook nog even niets online komen. Ik heb het super druk gehad, want ik heb naast mijn werk, thuis in het huishouden moeten helpen aangezien mijn moeder op oudejaarsdag een rib en haar hand heeft gebroken... Super zielig natuurlijk, want ze kan bijna niets nu. Zo heb ik om haar te helpen voor het eerst in mijn 24 jarige bestaan een was gedraaid! Hilarisch natuurlijk, maar ik weet nu hoe het moet en er gingen gelijk vijf wassen doorheen. Nu die strijk nog...
Daarnaast moest ik ook nog iets voor school doen wat ik veel te ver had uitgesteld.

Hopelijk vergeven jullie het mij en ik zorg ervoor dat er woensdag gewoon weer iets online staat, want dat verdienen jullie. Want even tussen neus en lippen door, ik vond Blogmas in december echt fantastisch. Jullie waren allemaal zo lief enik werd zo blij van jullie reacties.

Liefs,
Deborah

Geen opmerkingen:

Een reactie posten