20140211

EVENT | Hema Pressday Spring/Summer 2014


Afgelopen donderdag ging ik naar mijn allereerste pers event ooit, de Hema Pressday! Ik was door Hema uitgenodigd hier naartoe te komen en dat deed ik maar al te graag. Samen met Lotte en Jacky sprak ik op Amsterdam Centraal af om naar het Hema hoofdkantoor te gaan. Met een kleine omweg (uhum) kwamen wij bij het hoofdkantoor aan. Ik heb met mijn nieuwe camera flink wat kiekjes genomen van de vele leuke producten die er stonden, dus scrol verder voor een sfeerimpressie van de Hema Pressday.

Met sapjes, broodjes en heerlijke tompouces en taarten werden wij bij de Hema ontvangen! Ik koos voor het wortelsapje die best lekker was. Tijdens onze 'lunch' daar koos ik voor een broodje filet american en een stukje aardbeien room taart.Nog niets leuks voor Valentijnsdag gevonden? Grote kans dat je bij Hema iets leuks zal scoren!


Dol ben ik op de woonaccessoires van de Hema! De vaasjes met witte bovenkant en blauw/groene onderkant en oh wat dacht je van de witte vazen met driehoekjesdessin erop?! Love it!! Die heb ik echt nodig in mijn leven... Zie je trouwens de trendkleuren van Hema voor de lente/zomer voorbij komen? Erg vrolijk en opvallend!
Ik heb inmiddels een soort obsessie ontwikkeld voor de Hema school/kantoorartikelen! Washitape, stempels, notitieboekjes, de ultieme blogger deskplanner, mappen... het is allemaal zo leuk! Ik spotte een nieuw notitieboekje voor bloggers. En wat vinden jullie van de fel gekleurde naaimachines die vanaf 19 mei (my birthday) te verkrijgen zijn? Persoonlijk was ik ook zeer gecharmeerd van het metalen "inpak station" waar je plakband, rollen cadeaupapier, scharen en andere inpak benodigdheden op kwijt kan. Super cute! Ook heel handig als je bijvoorbeeld een eigen winkel hebt.


Als semi beautyblogger was ik ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe beautyproducten van Hema. Binnenkort lanceert Hema twee nieuwe huidverzorgingslijnen, It's My Beautiful Skin Day voor de jongere huid en Hello Mirror Guess My Age voor de oudere huid die is opgedeeld in de drie categorieën 30+, 40+ en 60+. De lijnen bestaan uit een flink aantal producten waaronder dag- en nachtcrèmes, reiniging, serums en oogcrèmes. Vooral de oogcrème uit de 30+ lijn wil ik eigenlijk wel proberen. Hij voelde in ieder heel fijn aan toen ik hem op mijn hand probeerde. De lijnen zagen er heel mooi uit!

Voor de nagels zijn er ook weer nieuwe producten te verkrijgen. Zo zag ik een Anti Bite product voor de nagelbijters onder ons, Quick Dry Drops, Cuticle Oil, Nail Hardener... Van alles voor de verzorging van de nagels dus.


Het was super gezellig met Lotte en Jacky, bedankt voor een leuke dag meiden!Ik kreeg nog een leuke goodiebag mee naar huis met daarin een Strawberry Scrub Mask, Bursh Cleaner (fijn! Die wilde ik al graag proberen) en twee mini lakjes in een roze en paarse kleur. Eigenlijk had ik nog een roze striper, maar daar is iets niet helemaal goed mee gegaan (stroperig, uitgedroogd etc) dus die heb ik maar weg gedaan.

Het was erg leuk om eens bij een pers event te zijn en ik kijk er al heel erg naar uit om nog een keer te gaan!

Liefs,
Deborah

2 opmerkingen:

  1. Ah leuk verslag heb je ervan gemaakt! Jammer dat ik je niet heb gezien; hopelijk de volgende keer weer! Lieefs Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeej, was jij er ook? Ik ben echt iedereen misgelopen, haha. Ik vond die vaasjes echt het einde en de pakpapierhouder hangt straks sowieso aan mijn muur :)

    BeantwoordenVerwijderen