20140208

CHALLENGES | Happy Challenge #3 Visionboard


In de derde week van de Happy Challenge (week één en twee gemist? Op deze pagina kun je alles teruglezen) is het tijd om wat creatiever te worden voor wat extra motivatie om je dromen te verwezenlijken. Het is tijd om een visionboard te maken!

"Een begrip uit The Secret, een visionboard! The Secret beweert min of meer dat je de loterij wint als je dat op je visionboard zet. Dat ga ik je niet beloven (lijkt me ook niet zo’n geschikte droom, haha), maar het is dat extra stukje motivatie. Dat extra stukje verlangen. Hoe vaker je het ziet, hoe meer je er (al dan niet onbewust) aan denkt."

De vorm van het visionboard kon je helemaal naar eigen inzicht bepalen. Ik heb heel hard na moeten denken hoe ik dit ging doen. Ik bedacht me dat ik de Hema fotolijst kon gebruiken die ik laatst kocht.
In plaats van plaatjes uit een tijdschrift scheuren besloot ik Tumblr af te struinen voor motiverende plaatjes. Na wat Photoshoppen kwam er een leuke collage uit.
Ik koos voor vier plaatjes met motiverende quotes die mij moeten helpen om voor mijn dromen te gaan! Het is heel subtiel, maar het staat op een plek zodat ik het iedere dag zie en eraan herinnert wordt om mij in te zetten voor mijn studie en hard te werken en daar dan ook goed in te zijn.

Op de hoogte blijven van de Happy Challenge kan via de Facebook pagina en via Twitter met #deHappyChallenge!

Voor degenen die ook meedoen aan de Happy challenge, ik ben heel erg benieuwd hoe jullie visionboards eruit zien! Laat een link achter in de comments, dan neem ik zeker even een kijkje.

4 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan!
    Mijne vind je hier: http://www.irisdenkt.nl/personal/happy-challenge-visualiseer-je-droom/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Deborah,
    Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award! Kijk morgen even op www.beautylein.nl om te kijken wat dat betekend. :) Liefs Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen