20140223

My Week #8 2014


Het is alweer de derde My Week post! Voor degene die mijn vorige My Week posts hebben gemist... Iedere zondag komt er een My Week post online waarin ik in categorie├źn de week doorneem en aandacht geef aan bijzondere of opvallende dingen van de week. Ik doe niet iedere week alle categorie├źn aan, maar dit kun je verwachten: Gelezen, Gezien, Gegeten/Gedronken, Gedragen, Gehoord, Gekocht, Gedaan, Gehouden van, Geobsedeerd door...

Gehoord


De laatste twee weken hoor ik het nummer Rather Be van Clean Bandit steeds vaker voorbij komen! Het nummer is zo lekker dat hij in mijn hoofd blijft hangen! Voor mijn gevoel klopt alles aan Rather Be, i'm lovin' it!

Gedaan


Tja, in mijn Happy Challenge post vertelde ik al dat mijn enkel in de kreukels ligt. Na het Ellie Goulding concert was ik klaar om naarhuis te gaan. De NS had al de hele dag vertragingen. De volgende dag moest ik werken dus ik wilde gewoon zo snel mogelijk thuis zijn. Toen ik een trein probeerde te halen ging ik rennen en ging door mijn enkel. Ik hoorde en voelde een knak, mijn voet werd warm en deed direct onwijs veel pijn. Dat voelde gelijk al fout. Pas twee uur later was ik met letterlijk heel veel pijn en heel erg veel moeite op Rotterdam Centraal aangekomen waar mijn vader mij op kwam halen.

Op zondagochtend ging ik zowat van out door de pijn die ik voelde door naar de badkamer te lopen. Tijd om naar de huisartsenpost in het ziekenhuis te gaan. Er werd een foto gemaakt en er werd gezegd dat mijn enkelbanden verrekt waren. Drukverbandje erom, weekje rust en klaar. Twee uur later mochten we weer terug komen. Blijkbaar toch een scheurtje of iets dergelijks in mijn bot. Ze hadden het eerst over gips, lieten ons anderhalf uur zitten en uiteindelijk was gips toch niet nodig. Setje krukken erbij en ik moest vrijdag weer terug komen. Ik heb de hele week behoorlijk veel last van mijn enkel gehad.

Na mijn afspraak met de Orthopedist heb ik voor 2x2 weken een enkelbrace en moet oefeningen doen om weer kracht in mijn enkel terug te krijgen. Over een week of 4 krijg ik nog een MRI scan als het goed is omdat er toch een botsplinter in mijn enkel zit. Ik moet nog een week rust houden en oefeningen doen en daarna ga ik re-integreren op mijn werk... En dat allemaal omdat ik mijn trein wilde halen! Top!

Gegeten

Mijn zus ging vrijdag met mij mee naar mijn afspraak in het ziekenhuis. Daarna was ze zo lief om thuis American Pancakes te maken die gemaakt zijn met karnemelk! Ze waren super lekker!

Gekocht


Normaal gesproken vind ik het belachelijk om honden aan te kleden, maar de Wibra had super schattige goedkope hondenkleertjes. Mijn moeder en mijn zus kochten een paar dingetjes. Het staat Suus zo leuk!! Vooral het blauwe 'trainingspakje'!

Gezien

Aangezien ik de hele week vrijwel alleen maar op bed zat/lag ging ik maar naar de Olympische Spelen kijken. Schaatsen, curling, langlaufen en nog meer schaatsen... En ik vond het gewoon leuk! Go Oranje, wat waren we goed!!

Liefs,
Deborah

3 opmerkingen:

  1. Aii, hopelijk is je enkel snel genezen. Vriendinnetje van me viel een paar weken geleden van een ladder en had daardoor gescheurde enkelbanden, is ze nog een hele tijd zoet mee geweest..

    BeantwoordenVerwijderen