20140225

BEAUTY | Nail Of The Day Lóreal Versailles Gold


Een tijdje geleden liep ik in Kruidvat rond en in mijn ooghoeken spotte ik iets moois, iets wat er rose gold uit zag en laat ik daar nu dol op zijn. Het bleek een prachtige lak van Lóreal te zijn!
Dit is de kleur Versailles Gold. Zoals ik al zei is het een rosé gouden lak. Ik kom niet vaak een rosé gouden nagellak tegen en had er zelf ook maar eentje in mijn stash, Essie Penny Talk (oké hij lijkt meer op Essie Buy Me A Cameo, maar die heb ik niet meer...), maar Penny Talk heeft een metallic finish en Versailles Gold niet. Oftewel ik moest hem hebben. Hij was te pretty om te laten liggen!

Op de foto draag ik twee laagjes van de nagellak. Hij heeft een beetje een streperig effect, maar niet zo erg dat het storend is. De kleur is prachtig, droogt snel en lakt erg prettig door het brede kwastje. I love it! Deze kleur staat ontzettend vrouwelijk en chique!

Lóreal lakjes bevatten 5ml lak en kosten €5,99 per flesje. Zeer betaalbaar en ook nog eens goed te verkrijgbaar in alle drogisten en bijvoorbeeld op Bol.com!

Liefs,
Deborah

1 opmerking: